fbpx

Nieuwsbrief zomer 2024

La vita è bella 😍

Leuk nieuws over onze webdeveloper Karsten en zijn vriendin Bianca. Maak kennis met hen en lees mee met hun nieuwe avontuur. Na mooie jaren in Nederland, zijn ze samen met hun labrador Bali klaar voor een aantal leuke veranderingen.

We beginnen gelijk met het grootste nieuws: Karsten en Bianca verwachten in oktober hun eerste kindje! Ze zijn dolblij. Dit wonder brengt hen zoveel vreugde en ze kijken ernaar uit om hun liefde en leven te verrijken met hun aanstaande zoon of dochter.

Bianca en Karsten wilden hun kindje graag grootbrengen in een omgeving met wat meer natuur, zon en rust. Ze vroegen elkaar: ‘Zullen we emigreren?‘ Ja, je leest het goed! Ze hebben besloten het roer om te gooien en te verhuizen naar het prachtige Toscane. De betoverende landschappen, het heerlijke eten en de ontspannen levensstijl hebben hun hart gestolen toen ze vorig jaar een trouwlocatie zochten. Ze zijn enthousiast om hun nieuwe huis daar in te richten en een nieuw leven te beginnen. Er is zelfs al een gedeelde agenda gemaakt voor vrienden, familie en collega’s die op bezoek willen komen.

En er is nog meer goed nieuws: op 4 juni zijn ze (in Nederland) getrouwd, om het vervolgens volgend jaar, in de eigen Italiaanse achtertuin, ceremonieel over te doen. Die trouwlocatie hebben ze dus uiteindelijk ook gevonden. 🤗
We willen dolgraag de liefde vieren, met zo’n echte Italiaanse bruiloft in Toscane en kunnen niet wachten!

Dit alles is mogelijk gemaakt door hun geloof in positieve gedachten en intenties (met een vleugje toewijding). Bianca vertelt: ‘Toen we in Den Haag gingen samenwonen, vonden we binnen twee maanden een huis met een zéér grote tuin, midden in de stad. Het huis, de tuin en de omgeving… het leek wel een oase. Het was precies wat we zochten. We geloofden erin en het werd werkelijkheid. Ook met de zwangerschap voelden we dat onze baby wilde komen en het gebeurde meteen! Het huis in Italië kwam op een vergelijkbare manier op ons pad. We zijn dankbaar voor deze geschenken van het universum. Als je in balans bent, mis je de signalen van het universum niet en komt alles zoals je het wilt. Hoe mooi en rustgevend is dat.

Om familie, vrienden en collega’s te blijven zien, staan de Italiaanse deuren wagenwijd open en zullen Karsten en Bianca regelmatig terugkomen naar Nederland voor bezoekjes. Ze kunnen niet wachten om hun nieuwe avonturen te delen en hopen een inspiratie te zijn voor iedereen die kiest voor het leven. ‘Geniet van het leven en grijp de kansen die je creëert’, zegt Karsten.

De I AM Academy zal jullie op de hoogte houden van al het moois dat de toekomst voor dit mooie stel in petto heeft.

8 Reacties

 1. Martha

  Lieve Bianca en Karsten!
  Wat een prachtige liefdevolle creatie s. En van 💜gefeliciteerd met jullie huwelijk. Heel veel meer moois en harmonie op jullie gezamenlijke pad! Wees maar het Licht en de Liefde voor jullie leefwereld, wat jullie nu al Zijn. Ik ben benieuwd naar jullie verdere inspirerende verhalen.

  Antwoord
 2. A. Missot

  Lieve Karsten en Bianca ik wens jullie alleen maar een geweldige toekomst toe in het mooie Italië!.Straks in oktober komt er een kleintje bij om het geluk nog te volmaken. Veel geluk en geniet van het samenzijn.

  Antwoord
  • Anja

   Karsten en Bianca, wat mooi allemaal, hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk en zwangerschap en alle mooie plannen, Veel geluk en liefde voor de toekomst. groetjes, Anja

   Antwoord
 3. Dewi Wagenaar- Missot

  Lieve schatten,

  Zo trots op jullie. Follow your dreams.

  Ik kan niet wachten mee te genieten van jullie Italiaanse droom en om mijn nichtje/ neefje lief te hebben❤️

  Kusje

  Dewi

  Antwoord
 4. Ingrid

  Lieve Bianca en Maarten,
  Wat een Liefde voor jullie twee!
  Wij als I-Ammers verhuizen met jullie mee want we zijn allen één 🙂
  Geniet van al het Goede, Schone en ware in jullie leven.
  Liefs Ingrid

  Antwoord
  • Yvonne Schieren

   lieve Bianca en Karsten,

   wat een prachtig verhaal van jullie. Gefeliciteerd met jullie huwelijk en de zwangerschap.
   Ik wens jullie ook verder heel veel liefde en geluk.

   Yvonne

   Antwoord
 5. Helena van Dansik

  Lieve Bianca en Maarten, Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk en de zwangerschap.
  Het is zo bizonder om een nieuw wezen(tje) te mogen ontvangen.
  Dank jullie wel voor het delen en het mogen meegenieten van jullie prachtige reis..
  We wensen jullie veel mooie momenten vol liefde met vreugde en dankbaarheid toe,
  Michael en Helena.

  Antwoord
 6. Marty Weststrate

  Lieve Karsten & Bianca, Gefeliciteerd met jullie huwelijk en straks de komst van jullie wondertje. Wat een inspirerend verhaal, lijkt mij heerlijk om daar te wonen. Ik wens jullie ook daar veel geluk en dank jullie voor het delen van jullie droomverhaal, liefs Marty (OJT3)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

  Pin It on Pinterest