fbpx

Vergevingsmeditatie

Downloadpagina meditatie I AM e-book

Vergevingsmeditatie

Ken je dat? Dat je vasthoudt aan het gevoel dat je boos bent, of dat je iets verkeerd hebt gedaan? Of dat iemand anders iets fout heeft gedaan? De gedachten blijven komen over de situatie en je blijft herhalen in je hoofd wat er is gebeurd.   

Hoewel deze gevoelens begrijpelijk zijn, helpen ze ons niet. Vooral als we beseffen dat energie de aandacht volgt; weet je nog de ‘Wet van het Leven’? Zo blijf je de disharmonie bekrachtigen en kom je in een vicieuze cirkel.  

 

Maar er is goed nieuws, want je kunt dit doorbreken. Diep vanbinnen, ín onszelf, schuilt een vergevingsgezinde Kracht. Een energie die we kunnen oproepen en die alles harmoniseert omdat het vergeving is. Het lost alles op wat opgelost mag worden. Het draait niet zozeer om het vergeven van anderen of het vergeven worden door anderen. Gelukkig niet😉  
In plaats daarvan kunnen we deze energie aanroepen en deze Kracht toelaten om disharmonie op te lossen. We richten ons op de oorzaak, niet alleen op de symptomen. Als je deze meditatie van vergeving beoefent, zul je het zelf ervaren. Plotseling kan er ruimte ontstaan in een situatie waar je al lange tijd mee worstelt. 

 

Doe de meditatie en herhaal hem als je nog niet het gewenste effect bereikt. Sommige zaken hebben misschien wat meer aandacht nodig, vooral als je ze lange tijd en herhaaldelijk met disharmonie hebt gevoed. Blijf deze meditatie zo lang doen als je voelt dat nodig is. Het is namelijk onvermijdelijk dat het effect heeft. Op een dag zul je merken dat datgene wat je als “onvergeeflijk” beschouwde plotseling is opgelost. Het is normaal om met deze Kracht in jezelf te werken.  

Duur: 34.26 minuten
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

“In de rust van de vlam in je hart, kan je de ruimte scheppen voor het Goddelijk Zelf om het antwoord te geven.” – Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt voor de duur van de meditatie
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Als de meditatie is afgelopen, vervolg je jouw dag
Dit is jouw trainer:

Meditatie beluisteren

I AM e-book – Vergevingsmeditatie

Dit zeggen de deelnemers over I AM meditaties

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke Beijloos

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest