fbpx

Snelweg naar een wonder meditatie

Downloadpagina meditatie I AM e-book

Snelweg naar een wonder meditatie

De volgende meditatie is de ‘Snelweg naar een Wonder’ meditatie. Het is de verkorte versie van de meditatie ‘Keer deze situatie om en creëer hier een wonder’.

 

Je kunt hem iedere dag doen, bijvoorbeeld in de ochtend. Dan zet je direct je dag goed klaar. De duur van de meditatie is minder dan een kwartier; het is dan ook de snelweg naar een wonder!

Duur: 13.09 minuten
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

“In de rust van de vlam in je hart, kan je de ruimte scheppen voor het Goddelijk Zelf om het antwoord te geven.” – Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt voor de duur van de meditatie
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Als de meditatie is afgelopen, vervolg je jouw dag
Dit is jouw trainer:

Meditatie beluisteren

I AM e-book – Snelweg naar een Wonder meditatie

Dit zeggen de deelnemers over I AM meditaties

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke Beijloos

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest