fbpx

I AM Advent – Dag 2

Video 24-daagse Advent prayer reeks van Helende woorden.

Speelt de video niet goed af? Bekijk de video hier (een nieuw venster opent)

Dag 2

Het uitspreken van woorden heeft kracht, niet specifiek door de herhaling, maar door jouw geloof erin én acceptatie dat het WAAR is wat je uitspreekt. Het is de Levensenergie IN JOU die je oproept te stromen in de richting van de woorden die je uitspreekt. WEET dat dat zo is.Vandaag doen we de ‘setup’.

We gaan ons onderbewustzijn op de hoogte brengen van wat we gaan doen de komende tijd met behulp van EFT. Zodat het niet de hele tijd hoeft te zeggen dat het ‘raar’ is wat je doet, of ‘lastig’, of ’teveel werk’, of dat het woord ‘Goddelijk Zelf’ gek is of wat het dan ook te zeggen heeft als je ‘scientific prayers’ gaat doen.
Wat je in je hoofd hoort, is pure programmatie. Het laat je alleen maar zien wat je in het verleden geleerd hebt. Dat zijn we voor doordat we deze techniek voor ons laten werken. Doe maar mee…✨

 

Dit zeggen de deelnemers over de meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest