fbpx

Dag 19

Downloadpagina 24-daagse Advent prayer reeks van Helende woorden.

Dag 19

Prayer 106 – Helende prayer tegen energieslurpers (psychisch vampirisme)

Ken je het gevoel van energetisch ‘leeglopen’? Het ene moment denk je nog ‘joepie, hier ben ik’, het volgende moment wil je het liefst een dutje doen. Ja, het zou aan het overvloedige kerstdiner kunnen liggen, maar het kan ook zijn dat je energie geeft aan een energie slurpertje in je omgeving. Iets wat we allemaal onbewust wel eens schijnen te doen. Maar je hebt mensen die vooral hun energie weggeven (ik wil aardig gevonden worden) en mensen die dat dus nemen. Want ja, laten we eerlijk zijn, als je wat fijne energie van een ander kan krijgen, dan pak je dat toch met beide handen aan? En nee, nogmaals, dit is niet bewust. Maar goed, gezond is het niet. Wat doe je eraan? Juist, een prayer! De prayer van vandaag klinkt wel heel spannend, maar gaat er eigenlijk gewoon om dat je leert om je energie bij jezelf te houden.


En by the way, voel vooral ook veel dankbaarheid voor het gegeven dat je dit nu tot je beschikking hebt. Ervaar maar hoe gemakkelijk het is om je energie te herstellen als je zoiets meemaakt. Dat geeft je je zelfbeschikking terug. En zo kan je ervaren dat het waarheid is als je zegt: ‘IK BEN de enige Autoriteit in mijn leven’.

 

IK BEN omarmd door mijn Goddelijk Zelf
IK BEN gekoesterd door de Liefde van mijn Goddelijk Zelf,
die mij Goddelijk Licht, Goddelijke uitstraling, Goddelijke Zuiverheid en zegeningen brengt.
IK BEN vervuld van vrede, Heelheid en Eenheid.
Waar Heelheid is, zijn er geen delen.
Waar Eenheid is, kan geen psychische energieslurper,
psychische spons, of p
sychisch energieverlies bestaan.
Wanneer er Eenheid is, is er geen verlies of winst.
Ik vertrouw op deze Eenheid
en weet dat IK die Eenheid BEN.
IK BEN de ware prachtige natuur
van het Goddelijk Zelf.
Dank U, I AM, en ZO IS HET.


© 2013 Susan Shumsky
© 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

 

Duur: 24 dagen
Dag: 19 van 24
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Bekijk bovenstaande video van Marjolijn met een uitleg hoe je prayers doet
  • Doe de prayers bij voorkeur in de ochtend, zodra je wakker wordt
  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt en de woorden kunt nazeggen
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Start de rest van jouw dag
  • Herhaal de prayers gerust vaker gedurende de dag, als je dat fijn vindt
Dit is jouw trainer:

Prayer meditatie beluisteren

Dag 19 – Prayer 106

Dit zeggen de deelnemers over de meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest