fbpx

I AM Advent – Dag 1

Video 24-daagse Advent prayer reeks van Helende woorden.

Speelt de video niet goed af? Bekijk de video hier (een nieuw venster opent)

Dag 1

Vandaag is mijn verjaardag. En wie jarig is …..

Dus toen dacht ik ‘wat zou ik het allerliefste willen trakteren?’. En dan komt er (naast taart ; ) maar 1 ding in me op: Ik zou willen dat iedereen hun I AM Presence – hun Ware Zelf – zou kunnen voelen. Dat iedereen leert inzien dat die zogenaamde ‘ik’ in je hoofd een grote bedrieger is, die alle lijden in de wereld veroorzaakt. En dat iedereen zou mogen ervaren dat je woorden ook helend kunt gebruiken. Dat je de energie van je Ware Zelf kunt oproepen die alle situaties, gedoe en conflicten kan oplossen. Je hoeft alleen te leren hoe je dat doet en het vervolgens ontvangen. Zodat je vrij wordt van gedoe. Gedoe heeft namelijk niets te maken met wie we wérkelijk zijn. Dit is mijn grootste verlangen en als ik daarop mag trakteren…. graag!

Dus toen we als team in dat kader op het idee kwamen van een advent prayer reeks, dacht ik gelijk ‘Ja!’. Want het doen van deze scientific prayers was de aanloop naar de grootste verandering in mijn leven. Ten positieve uiteraard.

Na morgen (waarin we de ‘setup’ doen) krijg je tot aan de kerst elke dag een ingesproken ‘scientific’ prayer toegestuurd. Het enige wat jij hoeft te doen, is jezelf een moment gunnen waarin je datgene wat er wordt uitgesproken ongestoord kan nazeggen. Met heel je hart! Omdat je ook verlangt naar wat ik hierboven heb beschreven. Want enkel zo kan het echt effect hebben.

Misschien is het doen van prayers je volkomen nieuw of koppel je het gelijk aan godsdiensten. Logisch, maar laat je dit niet tegenhouden. Want deze ‘prayers’ brengen jouw levensenergie in beweging naar de dingen die we allemaal verlangen in ons leven zoals: gezondheid, Liefde, vrijheid, je goed voelen, het gezellig hebben met elkaar, vreugde, overvloed en alle andere dingen die het leven mooi maken.

Vandaag vertel ik je graag nog een keer waarom het doen van deze prayers zo effectief is. Zodat je ook een beetje het hoe en waarom begrijpt.

Dank je wel dat je meedoet en tot morgen!

Liefs,

Marjolijn

Dit zeggen de deelnemers over de meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest