fbpx

Dag 6

Downloadpagina 21-daagse prayer reeks van de Helende woorden.

Dag 6

Prayer 134 – Volmaakte geestelijke gezondheid

Mijn mind is verzadigd en ondergedompeld
in het Licht en de Aanwezigheid van het Goddelijk Zelf.
Ik verlos nu, los op, bevrijd en laat gaan
alle beperkende gedachten en gevoelens,
die mij niet langer dienen.
Ik laat nu alle gedachten van woede, weerstand,
verwarring, angst, paniek, frustratie, schuld, wroeging,
onwaardigheid, verdriet, pijn, gebrek, beperking, onvolledigheid,
ziekte en andere vervormde gedachten in mijn mind los.
Ik verwelkom nu krachtige, positieve, pure gedachten
en gevoelens die mijn leven verbeteren.
IK BEN gevuld met gedachten van vrede, acceptatie, duidelijkheid, ontspanning, moed, kracht, bevrediging, vergeving, loslaten, eigenwaarde, geluk, vreugde, gemak, troost, onbegrensdheid, volledigheid, tevredenheid, liefde en gezondheid.
Mijn Goddelijk Zelf heeft de leiding.
Mijn Goddelijk Zelf is de enige Autoriteit in mijn leven.

IK BEN Goddelijk beschermd door het Licht van mijn Wezen.
Mijn mind is nu volledig afgestemd op de Mind van mijn Goddelijk Zelf. IK BEN nu in Volmaakte geestelijke gezondheid.
Dank U, I AM, en ZO IS HET.

© 2013 Susan Shumsky
© 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

 

 

Hoe kun je de meditatie downloaden?

Je kunt de meditatie ook downloaden en offline beluisteren op jouw telefoon, tablet of computer. De downloadknop verschijnt rechts boven in beeld, zodra de player start (zie onderstaand screenshot).

Duur: 21 dagen
Dag: 6 van 21
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Bekijk bovenstaande video van Marjolijn met een uitleg hoe je prayers doet
  • Doe de prayers bij voorkeur in de ochtend, zodra je wakker wordt
  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt en de woorden kunt nazeggen
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Start de rest van jouw dag
  • Herhaal de prayers gerust vaker gedurende de dag, als je dat fijn vindt
Dit is jouw trainer:

Dit zeggen de deelnemers over de 21-daagse meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke Beijloos

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest