fbpx

Dag 24

Downloadpagina 24-daagse Advent prayer reeks van Helende woorden.

Dag 24

Behandeling voor Wereldvrede

Als je precies op 1 december gestart bent, dan is het nu Kerstavond. En is dit de laatste prayer. Toen ik deze mail ging schrijven, wist ik precies welke prayer dit moest worden, namelijk ‘de Behandeling voor Wereldvrede’. Ik kan me geen betere prayer voorstellen om mee af te sluiten. Ik vind namelijk dat wereldvrede normaal moet zijn en geen uitzondering. En dat oorlog, geweld en agressie verboden moeten zijn. Voor iedereen, overal en altijd. 
Dus hierbij de uitnodiging om woorden uit te spreken die de vrede bekrachtigen. Zet je hart maar open en meen elk woord tot in het diepst van je Wezen.

Dit is een behandeling voor en met de aarde, voor Volmaakte wereldvrede, of beter, nu.
Ik erken nu dat het Goddelijk Zelf de oceaan van vrede is, de eeuwige zee van sereniteit, rust, kalmte, geduld en gratie. Het is de veilige haven van bescherming, een heilige verblijfplaats. Dit Goddelijk Zelf is de rustgevende, helende balsem van welzijn, bemoediging, koestering en troost. God is een oneindige symfonie van harmonie, synchroniciteit, overeenstemming en eenheid.
God is hier, daar en overal aanwezig, in dit, dat en in alles. God is overal, op deze hele aarde. God is hier en nu, op deze plek. Daarom is de oceaan van de vrede van God nu hier in mij. IK BEN volledig versmolten met de oneindige sereniteit, kalmte, rust, geduld en gratie die God is. IK BEN één met het veilige toevluchtsoord, de veilige haven van Goddelijke bescherming. Ik neem nu de kalmerende, helende Goddelijke balsem van welzijn, aanmoediging, koestering en troost in mij op. Ik stem nu af op de oneindige symfonie van harmonie, synchroniciteit, overeenstemming en eenheid van God.
Daarom ken ik nu en claim ik nu, voor en met de aarde, Volmaakte wereldvrede of beter, nu.
Ik weet nu dat alles wat niet gelijk is aan vrede op deze wereld nu is geheeld, opgetild, losgelaten, opgelost, gezegend en vrijgelaten, in het Licht van Gods eeuwige Waarheid. Alles wat vrede op aarde, bewust of onbewust, wetend of niet wetend, geblokkeerd of verhinderd heeft, is nu verbrand in het vuur van Goddelijke Liefde.

Ik laat nu los uit mijn mind en uit de mind en het hart van elk levend wezen, alle gedachten van onverdraagzaamheid, intolerantie, onrecht, vooroordelen, arrogantie, overheersing, vijandigheid, conflict, spanning, haat, vijandigheid, wreedheid, bruutheid, agressie, genadeloosheid, hardvochtigheid, geweld, moord, misdaad, oorlogsvoering en strijd.
Deze gedachten zijn nu liefdevol opgetild, geheeld, los- en vrijgelaten. En ze zijn weg.


Ik verwelkom nu positieve, levensondersteunende, vredige gedachten en emoties in mijn mind en in de mind, het hart en de Ziel van alle levende wezens.
Ik verwelkom en accepteer gedachten van tolerantie, acceptatie, geduld, rechtvaardigheid, bescheidenheid, nederigheid, innerlijke kracht, onschuld, samenwerking, steun, harmonie, koestering, troost, eenheid, ontspanning, liefde, vriendelijkheid, zachtheid, tederheid, gevoeligheid, vredelievendheid, respect en eerbied.

God heeft de leiding. Mijn Goddelijk Zelf is de enige Autoriteit in mijn leven.
IK BEN Goddelijk beschermd door het Licht van mijn wezen.
IK BEN in vrede in het hart van God Ik weet nu dat de wereld verandering omarmt en dat die verandering wereldvrede is.
Ik weet dat de volkeren op deze aarde nu hun onbeduidende verschillen loslaten en dat ze nu de eenheid van de hele mensheid waarnemen.
De wereld is in overeenstemming. De wereld is in vrede.


Ik accepteer nu volledig, in Bewustzijn, voor en met de aarde, Volmaakte wereldvrede, of beter, nu. Ik laat deze prayer nu los in de mind en in het Hart van God, wetende dat hij zichzelf nu toont, over de hele wereld, in Volmaakte orde. Dank U, I AM, en ZO IS HET.

​​​Dank je wel dat je mee hebt gedaan en alvast een hele fijne Kerstavond 🎄🌟

Kennismakingsworkshop 🧘🏼‍♀️🧘🏾

Heb je de smaak te pakken en wil je graag ontdekken wat I AM verder voor je kan betekenen? Geweldig! Zo voelde ik mij ook toen ik voor het eerst in aanraking kwam met I AM. Op 14 januari 2024 geef ik samen met Mariske Hekkenberg en Désirée Manders, coaches bij I AM Academy, een kennismakingsworkshop. Ik nodig je van harte uit te komen en zie je graag! Aanmelden kan hier.

Prayer meditatie beluisteren

Dag 24 – Behandeling voor Wereldvrede

Duur: 24 dagen
Dag: 24 van 24
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Bekijk bovenstaande video van Marjolijn met een uitleg hoe je prayers doet
  • Doe de meditatie bij voorkeur in de ochtend, zodra je wakker wordt
  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt en de woorden kunt nazeggen
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Start de rest van jouw dag
  • Herhaal de meditatie gerust vaker gedurende de dag, als je dat fijn vindt
Dit is jouw trainer:

Dit zeggen de deelnemers over de meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest