fbpx

Dag 21

Downloadpagina 21-daagse prayer reeks van de Helende woorden.

Dag 21

Prayer 85 – Behandeling voor Zelfrealisatie

Dit is een behandeling voor mezelf, [volledige naam], voor mijn Volmaakte zelfrealisatie, of beter, nu. Ik erken nu dat het Goddelijk Zelf de enige Waarheid is, de enige Liefde, het enige Licht, de enige Volmaaktheid van Zijn, de enige Echte, Volmaakt, heel en compleet. Dit Goddelijk Zelf is eeuwig, ongeschapen, ongeboren, onsterfelijk, zonder grenzen, onbeperkt, zuiver en heel. Het is de Bron van alles in het universum. Het is Goddelijke Eenheid, Goddelijke Liefde, Goddelijk Licht en Volmaakte Vrede. Het is Volmaaktheid, overal, nu. Het is Volmaaktheid, hier, nu.

Er is geen plek waar dit Goddelijk Zelf niet is. Het is hier, daar, en overal, het zit in dit, in dat en in alles. Daarom is deze Goddelijke Energie hier, op dit moment, in het centrum van mijn Wezen, in mij en om mij heen. IK BEN één met het Goddelijk Zelf, nu en altijd. De Liefde van het Goddelijk Zelf vult mijn hart. Het Licht van het Goddelijk Zelf omringt mij. De Genade van het Goddelijk Zelf ondersteunt mij. Ik geef mezelf volledig over aan mijn Goddelijk Zelf, dat mijn vesting, bevrijder, verlosser en ondersteuner is. IK BEN de Goddelijke Eenheid en Liefde, het Goddelijk Licht en de Goddelijke Vrede die het Goddelijk Zelf is. IK BEN Volmaaktheid, overal, nu. IK BEN Volmaaktheid, hier, nu.
Daarom claim ik nu voor mezelf, [volledige naam], mijn Volmaakte zelf- realisatie, of beter, nu.

Ik laat nu alle negatieve gedachten, emoties en overtuigingen los die mij ervan weerhouden hebben mijn ware aard van Goddelijk Zijn te realiseren. Ik laat nu alle valse overtuigingen los van ontoereikendheid, minderwaardigheid, superioriteit, vervreemding, gebrek, onwaardigheid, verwarring, afwijzing, rancune, woede, wrok, verdriet, pijn, schuld, schaamte, uitstel- gedrag, onvriendelijkheid, ongeduld, afhankelijkheid en arrogantie. Deze gedachten zijn nu geheeld, losgelaten, gezegend, opgeheven en vrijgelaten in het Goddelijke Licht van vergeving en vrede. En ze zijn verdwenen.

 

IK BEN nu gevuld met mooie, krachtige gedachten van Waarheid over mijzelf. Ik verwelkom en accepteer nu gevoelens van adequaatheid, acceptatie, gelijkheid, vertrouwen, vriendelijkheid, voltooiing, tevredenheid, helderheid, Liefde, vergeving, vrede, toestaan, geluk, troost, genade, zachtaardigheid, geduld, mededogen, motivatie, onafhankelijkheid en nederigheid. Mijn Goddelijk Zelf heeft de leiding over mijn denken, mijn voelen en mijn leven, nu en voor altijd.

Ik weet nu dat alle misvattingen en valse overtuigingen die ik over mezelf heb geaccepteerd en bestendigd, verdwenen zijn. Ze zijn opgetild in de Liefde en Waarheid van mijn Goddelijk Zelf. Ik weet nu dat IK een Goddelijk Wezen BEN van grote Liefde, Licht, vrede, kracht, Wijsheid, Genade, dankbaarheid, vergeving en vervulling. IK BEN vrij om mijn Zelf te zijn. IK BEN nooit iets anders dan mijn Goddelijk Zelf. IK BEN mijn ware Goddelijk Zelf, dat Volmaakt, heel en compleet is.

Ik realiseer me nu wie IK werkelijk BEN en ik druk mijn Ware Zelf uit. Ik identificeer me niet langer met het ego. Het kleine, ontoereikende beeld dat ik van mezelf heb is niet wie IK werkelijk BEN. Ik realiseer me nu volledig wie IK werkelijk BEN en ik identificeer me enkel met mijn innerlijke Goddelijkheid, mijn Ware Hogere Zelf. IK BEN die innerlijke Goddelijkheid. IK BEN het Ware Zelf. IK BEN het Goddelijk Zelf. Dat BEN IK, nu en altijd.

Ik accepteer nu volledig, in Bewustzijn, mijn volledige en Volmaakte zelfrealisatie, of beter, nu. Ik dank het Goddelijk Zelf voor het manifesteren van zelfrealisatie, in mijn leven, nu, gezegend, op Volmaakte wijze.
Dank U, I AM, en ZO IS HET.


© 2013 Susan Shumsky
© 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

 

Hoe kun je de meditatie downloaden?

Je kunt de meditatie ook downloaden en offline beluisteren op jouw telefoon, tablet of computer. De downloadknop verschijnt rechts boven in beeld, zodra de player start (zie onderstaand screenshot).

Duur: 21 dagen
Dag: 21 van 21
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Bekijk bovenstaande video van Marjolijn met een uitleg hoe je prayers doet
  • Doe de prayers bij voorkeur in de ochtend, zodra je wakker wordt
  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt en de woorden kunt nazeggen
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Start de rest van jouw dag
  • Herhaal de prayers gerust vaker gedurende de dag, als je dat fijn vindt
Dit is jouw trainer:

Dit zeggen de deelnemers over de 21-daagse meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke Beijloos

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest