fbpx

I AM – Woorden met helende kracht

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.
De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking.

Door hun kracht zal je leven verbeteren!

* Meer dan 10.000 exemplaren verkocht *

I AM – Woorden met helende kracht’ en de I AM Academy
‘I AM – Woorden met helende kracht’ bevat 243 helende ‘prayers’. Je hebt er geen speciale kennis of een religieuze achtergrond voor nodig. Zeg de teksten gewoon hardop, met overtuiging en een heldere stem. Iedere dag en op elk moment dat je het nodig hebt. Laat het gebeuren en laat het gaan. Dagelijks krijgen we berichten van deelnemers aan onze trainingen die de wonderlijke resultaten van het doen van de prayers met ons willen delen.

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers, en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

Wauw; wat fijn om dit boek te hebben. Ik ben herstellende van een dubbele longontsteking en blijf kwakkelen. De vraag gesteld wat me kan helpen en ik sla het boek open op blz 174: behandeling voor een volmaakte, sterke gezondheid 😍. Heb ‘m 2 keer gedaan en voel me nu al sterker. Bedankt I AM.

Aukje

Uitgegeven door Ankh Hermes

‘I AM  

Woorden met helende kracht’

I AM – Woorden met helende kracht’ wordt als werkboek’ gebruikt in alle trainingen binnen de I AM Academy. We zien wat het uitspreken van de teksten uit het boek betekent in het leven van onze deelnemers.

Een aanrader wanneer je meedoet aan een van onze trainingen. 

Bestel hem hier via Bol.com