fbpx

I AM – Woorden met helende kracht

Boek met prayers en affirmaties

* Meer dan 20.000 exemplaren verkocht *

I AM – Woorden met helende kracht’

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.

De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

Uitgegeven door AnkhHermes

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven. Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie

I AM – Woorden met helende kracht’ en de I AM Academy

‘I AM – Woorden met helende kracht’ bevat 243 helende ‘prayers’. Je hebt er geen speciale kennis of een religieuze achtergrond voor nodig. Zeg de teksten gewoon hardop, met overtuiging en een heldere stem. Iedere dag en op elk moment dat je het nodig hebt. Laat het gebeuren en laat het gaan. Dagelijks krijgen we berichten van deelnemers aan onze trainingen die de wonderlijke resultaten van het doen van de prayers met ons willen delen.

Gratis e-book
Speciaal voor iedereen die het verlangen heeft om zichzelf te bevrijden uit de negativiteit en die wil bijdragen aan harmonie, hebben we er een mooie, gratis online cursus bij gemaakt. Zo haal je het beste uit dit boek! Je vindt de link naar de gratis cursus op de achterkant van het boek.

I AM – Woorden met helende kracht’ wordt als werkboek’ gebruikt in alle trainingen binnen de I AM Academy. We zien welke impact het uitspreken van de teksten uit het boek heeft op het leven van onze deelnemers.

Uitgeverij AnkhHermes 
In december 2021 werd Marjolijn door Uitgeverij AnkhHermes geïnterviewd over het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’. Het boek is het resultaat van een prettige samenwerking, die zéker een vervolg gaat krijgen.

Hoe vind ik mijn Ware Zelf?

Al het constructieve in je leven is een expressie van je Ware Zelf. In bovenstaande video vertelt Marjolijn hoe je jouw Ware Zelf kunt vinden met behulp van woorden met helende kracht. Klik hier om het interview te lezen met Marjolijn op de website van AnkhHermes. 

Ervaringen met het boek


Het mooie en fijne van werken met dit boek en de prayers is dat de woorden met helende kracht – en dat is ècht waar – telkens op een andere manier binnenkomen. Hierdoor krijg je steeds weer nieuwe inzichten. Bijzonder is dat. Afhankelijk van de situatie die je graag vanuit afstemming op I AM in balans wilt brengen, geven de prayers die je krijgt jou het juiste gevoel, de waarheid en inzicht hoe je dit bereikt. Soms instant en soms in divine order en timing.

Monique Macrander


Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers, en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

Wauw; wat fijn om dit boek te hebben. Ik ben herstellende van een dubbele longontsteking en blijf kwakkelen. De vraag gesteld wat me kan helpen en ik sla het boek open op bladzijde 174: Behandeling voor een volmaakte, sterke gezondheid 😍. Heb ‘m 2 keer gedaan en voel me nu al sterker. Bedankt, I AM.

Aukje

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest