fbpx

Energie volgt aandacht.

Dit is een ‘Spirituele Wet’: The Law of Life. En het betekent dat we altijd méér krijgen van datgene waar wij ons op focussen. Of je nou ergens ‘voor’ of ‘tegen’ bent: het maakt niet uit. Je brengt je aandacht erheen, waardoor je het in stand houdt en het zichzelf niet kán oplossen.

Wil je een andere realiteit, dan heb je jouw aandacht te focussen op wat je WEL wilt. Niet op wat je NIET wilt. En hoe meer mensen dit doen, hoe meer energie daar naartoe gaat. Wil jij – net als wij – harmonie om je heen? Wil je dat de buitenwereld een expressie is van Liefde, Eenheid, Vrede, Vrijheid, Gezondheid en Overvloed? Laten we dan de Kracht die ín ons huist – onze Levenskracht – gebruiken om deze situatie te keren, als een geschenk aan het Leven!
Zo laten we ‘The Law of Life’ vóór ons werken in plaats van tegen ons.

Kom jij met ons in actie?

De juiste actie dus. Die wordt er nu gevraagd in de huidige situatie. Dit betekent niet ‘actievoeren’ in de buitenwereld – tegen iets zijn – maar in onze ‘binnenwereld’ – vóór iets zijn. Vóór de Liefde, vóór de Hemel op Aarde, zodat we dát gespiegeld krijgen in onze omgeving. En niet alleen voor onszelf, maar voor alles en iedereen. Het is tijd voor een shift. En die komt als wij onze kracht bundelen:

The Power of ONE!

Hoe doen we dat?

Na het succes van de  ‘The power of ONE!’ LIVE hebben we besloten deze meditatiereeks voor iedereen aan te blijven bieden. Tijdens deze meditatiereeks ga je 21 dagen lang elke ochtend mediteren. Op werkdagen van 06.30 – 07.00 uur focussen we heel bewust onze energie op wat we WEL willen, door middel van een geleide meditatie. Een meditatie waarin we vragen om de oplossing voor de problemen die we tegenkomen. We keren de huidige situatie om en creëren een Wonder. Want dat is de juiste actie in deze omstandigheden: We bouwen samen een momentum op, een ‘berg’ van constructieve energie. En dan kan het niet anders dan dat we dit in een of andere vorm gaan terugzien.

Doe je mee? Meld je hier aan

Jouw investering: € 125,- incl. btw*

*Heb je deze reeks al eerder gedaan en wil je blijvend toegang?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] en ontvang de speciale kortingslink.

JIJ BENT de shift!

WIJ ZIJN allemaal nodig. En de tijd is NU. Wij creëren onze werkelijkheid. Dus laten we dan bewust creëren wat we wél willen. Samen nemen we de verantwoordelijkheid en gaan we een commitment aan:

The Power of ONE! De Kracht van samen mediteren.
MET elkaar en VOOR elkaar!

Sharing = Caring

Deel de link naar deze pagina gerust met iedereen die hiervoor openstaat en zichzelf wil committeren aan het creëren van een nieuwe realiteit.

21 dagen mediteren

Wat gaan we doen?

  • 21-daagse live meditatiereeks
  • Elke werkdag van 06.30 – 07.00 uur (uiterlijk)
  • Maximaal een half uur per dag
  • Kosten: €125,00

    BONUS: Kindermeditatie, 
    Flappie en extra luistermeditaties

Met wie gaan we dit doen?

De 21-daagse reeks is onder leiding van Marjolijn Loderichs en Joyce Chamaoun.

Marjolijn Loderichs I AM Power of One
Joyce I AM Power of one

Ambassadeurs

THE POWER OF ONE sessies worden onder meer ondersteund door ambassadeurs:

Jessie Jazz Vuijk Power of One

Jessie Jazz Vuijk
She Flore

Giel Beelen power of one

Giel Beelen
Kukuru

Charlotte Labee
Charlotte Labee
Your Brain Balance
Debbie van Weelden
Debbie van Weelden
Loïs Lee
Patries Post power of one
Patries Post
Heel Holland Vast
power of one meditatie

We doen dit samen!

The power of one!

Let’s JUMP to a Higher Ground!

Doe je mee?

Jouw investering: € 125,- incl. btw*

*Heb je deze reeks al eerder gedaan en wil je blijvend toegang?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] en ontvang de speciale kortingslink.

maharishi logo

De kracht van samen mediteren?

Een studie, uitgevoerd tussen 2007-2010 door de Maharishi University of Study, heeft aangetoond dat het mediteren met een grote groep deelnemers resulteerde in een meetbare daling in het aantal moorden met 5,3% per jaar en het aantal geweldsdelicten met 4,6% per jaar. Deze cijfers toonden zich in heel Amerika ten tijde van deze studie. Het minimum aantal benodigde deelnemers was de wortel uit 1% van de bevolking. Voor Nederland komt dit neer op 418 deelnemers; een aantal waar wij ver overheen zullen gaan.

Reacties deelnemers
I AM Academy

Binnen de I AM Academy is er een kick-off gegeven met een eerste 21-daagse ochtendmeditatiereeks tussen 18 oktober en 7 november, voor deelnemers aan de trainingen. Een aantal reacties:


De 21-daagse meditatiereeks heeft voor een transformatie gezorgd en de voelbare liefdevolle verbinding met alle andere deelnemers. Gisteren was een hele bijzondere krachtige meditatie, die de angst die rond mijn hartgebied zat transformeerde naar compassie.

Petra


De energie was intens en zoooo voelbaar! Ik heb dit nog nooit gevoeld… Het was zo bijzonder! Kippenvel, ontroering, tranen… ik voel de shift!!! 

Zo dankbaar!!!!!!

Birgit

Ik bemerk een ogenschijnlijk subtiele maar o zo grote verandering in mijn directe omgeving! Namelijk dat mensen die qua visie op deze tijd lijnrecht tegenover elkaar staan, naar elkaar luisteren en niet elkaar de vliegen afvangen.

Sjany

Wat prachtig, helend en verlichtend was dit; zo waar en vol liefde! Wat heerlijk en heilzaam om hier deel van te zijn en samen door te mogen gaan met dit prachtige werk! Een poort zijn voor al het constructieve, een ankerpunt voor het licht: JAAAAAAA!!!

Elise

Yessss, I did it… ben zo dankbaar en trots en vol liefde. Samen zijn en verbinden. Wat een geschenk, krijg er gewoon tranen van.

Dank jullie wel dat jullie ons helpen en bekrachtigen in wie wij zijn. Samen. The power of one

Inge

Dank jullie wel. Wat een geschenk. Ik voel de shift gebeuren.

Yfke

Meld je hier aan!

Jouw investering: € 125,- incl. btw*

*Heb je deze reeks al eerder gedaan en wil je blijvend toegang?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] en ontvang de speciale kortingslink.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest