fbpx

Marjolijn Loderichs

Marjolijn Loderichs is de oprichter van de I AM Academy. Ze is gespecialiseerd in het werken met de meervoudige lagen in het (onder)bewustzijn.

Marjolijn is een inspirerende spreker, auteur, motivator, spirituele teacher, trainer en oprichter van de I AM Academy.

Na twintig jaar van spirituele en persoonlijke ontwikkeling – NLP, transpersoonlijke coaching en counseling, EMDR, EFT, Art of Living, Energetic Balancing – kwam Marjolijn nog steeds disharmonie tegen in zichzelf en had ze beperkende overtuigingen over het leven. Op een dieptepunt in haar leven, ervaarde Marjolijn een spiritueel ontwaken. Ze kwam tot het besef dat haar Ware Zelf – de I AM Presence – een niveau van bewustzijn is ín jezelf, dat in essentie Volmaakt is (Heel en Compleet). Door zich simpelweg te herinneren wie ze was en door haar focus naar binnen te richten, was Marjolijn in staat de Waarheid te zien en zichzelf te bevrijden van een heleboel angsten en beperkende overtuigingen. Ze begon te begrijpen dat wanneer ze haar focus verschoof van het ‘denken’ naar de I AM Presence – het Ware Zelf in het NU – ze deze Volmaaktheid direct kon ervaren als een realiteit. Dit was een openbaring voor Marjolijn.

Ze richtte de I AM Academy op om deze kennis over te dragen. De trainingen van de I AM Academy helpen je om ‘spiritueel onderscheidingsvermogen’ te trainen: het in staat zijn te onderscheiden uit welke laag van het bewustzijn informatie tot je komt. Door het begrijpen en toepassen van The Law Of Life – de Wet van het Leven: energie volgt aandacht – bepaal je waar jij jouw energie op richt. Door het opbouwen van een ‘practice’ van meditatie, affirmatie, prayers en decrees, train je – als een spier – om je focus op de Goddelijke Aanwezigheid in jou gericht te houden.

Als je leert om je focus gericht te houden op de I AM Presence (jouw Goddelijke, Ware Zelf), nemen de kwaliteiten van het Ware Zelf de leiding over je denken, voelen en lichaam, met als resultaat dat jouw wereld een expressie wordt van deze Goddelijke kwaliteiten. Je hebt direct toegang tot deze kwaliteiten, in het NU. De Poort naar de Presence – die JIJ BENT – zit in de Vlam in je Hart en de kracht van het gesproken woord is een van de belangrijke componenten om deze Goddelijke kwaliteiten in jezelf te ontsluiten. Het is Marjolijn’s missie om je concrete, praktische kennis en informatie te geven over spiritualiteit en om je de Waarheid van wie JE werkelijk BENT te helpen voelen als een realiteit in jouw dagelijks leven.

Het is tijd om je Ware Potentieel te laten ontwaken en de leiding te hernemen over je eigen bewustzijn, in plaats van dat je bewustzijn beheerst wordt door een vals (onecht) zelf, het ego. Neem je rechtmatige plek terug in, als het Goddelijke Wezen dat JIJ BENT.

Marjolijn is gecertificeerd en gespecialiseerd in het werken met:

 • De Gabriel Methode
 • EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Access Bars
 • NLP (Neuro Linguïtisch Programmeren)
 • Ericksoniaanse Hypnose / Zelf-hypnose
 • Meditatie / visualisatie
 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessin)
 • Ho’oponopono
 • Healing Arts
 • Transpersoonlijke coaching/counseling
 • Spirituele Heling
 • Het oplossen van blokkades door afstemming op I AM
 • I AM Presence

 

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

  Pin It on Pinterest