fbpx

Nieuwsbrief Summer Special juli 2022

In gesprek met deelnemers

We spraken een aantal deelnemers op het strand over hoe zij de jaartraining beleven, hoe hun dagelijkse I AM ‘practice’ eruit ziet, hoe hun leven veranderd is door I AM en meer.

Claudia

Claudia vertelt hoe ze door te ‘I AM-en’ een conflict met haar leidinggevende én met haar buurvrouw heeft opgelost.

Jaimy en Jeroen

Jaimy en Jeroen zijn een I AM koppel. Jaimy deed de jaartrainingen en volgt nu de IAMDR© Module. Aangestoken door Jaimy’s enthousiasme, startte Jeroen eerst met ‘Thuis in I AM’ en volgt hij nu de Online Jaartraining. Ze vertellen hoe het is om als stel te ‘I AM-en’.

Diana en Goossen

De band tussen broer en zus Goossen en Diana is enorm veranderd in positieve zin, sinds ze samen de Online Jaartraining volgen. Ze ervaren het leven als makkelijker en leuker sinds ze samen ‘I AM-en’. Ook zijn relaties met anderen in hun omgeving veranderd.

Manoeschka

Manoeschka vindt de regelmaat van de tweewekelijkse sessies en het gemak van thuis, in je eigen omgeving, de jaartraining volgen superfijn. Ze vertelt erover in dit filmpje.

Yvonne

‘Thuis in I AM’ gaf Yvonne de basis van I AM; de Online Jaartraining bracht haar naar het ‘voelen’. Ze ervaart de training en het contact met het I AM team als heel persoonlijk. Yvonne deelt een mooi voorbeeld hoe ‘I AM-en’ haar verkoeling bracht op een warme dag.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest