fbpx

Nieuwsbrief december 2021

Reviews ‘The Power of ONE!

Chris Verdoodt over haar deelname aan de 21-daagse reeks

“Ik dacht dat ik niet meer zou rechtstaan na zoveel (heel) vroege uurtjes, maar niets is minder waar.

Vanaf dag 1 zag ik een beschermnet gemaakt van lichtjes, waar ik deel van uitmaak(te) en voel(de) ik mij verbonden in warme Liefde. Ik heb de 21 dagen vaak geweend van ontroering, ben vaak het ‘valse ik’ tegengekomen waar ik het niet vermoedde, heb mijzelf kunnen vergeven, heb mij kunnen vullen met harmonie en pure liefde, ik heb mijn denken en (ver)oordelen kunnen transformeren, ik heb… neen: IK BEN.

Op dag 20 heb ik door prayer 243 de prachtige, zachte wolk van harmonie en liefde mogen zien, voelen en ervaren en dan kwam tenslotte het mooiste geschenk wanneer we hand in hand de nieuwe, enige Ware Energie van Liefde mochten en konden verspreiden over alles en iedereen om onze wereld, onze aarde naar een hoger level te brengen. Dank hiervoor.

Tenslotte wil ik Marjolijn en Joyce en het hele team danken vanuit het diepste van mijn hart, vanuit de Vlam in mijn hart, dat ik eindelijk heb gevonden dat wat ik al mijn hele leven wist en voelde.”

 

John Kempen over zijn deelname aan de 21-daagse reeks

“Ik heb mij elke dag dieper ondergedompeld geweten in het pure gevoel dat mij – verstoringen opgelost – in harmonie terugbrengt in de kamer van mijn hart en het besef dat ik daarin via mijn Zelf ben verbonden met alle Zelven.

Er is geen verschil, geen verdeling en geen onderscheid zoals het ego ons aanpraat, maar slechts ondeelbare eenheid.

Dat is de Power of One!

Dank voor alle mensen voor het scherm, achter de schermen en iedereen thuis die dit samen mogelijk en levend maakten. Ik heb gevoeld wat dit kan doen en stel je eens voor als iedereen op de wereld dit zou doen: alle problemen en illusies van de mind, het ego, zouden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

I AM in mij
komt meer tevoorschijn,
stroomt door mij heen,
neemt hier en nu de leiding
over mijn denken, handelen en voelen,
gaat voor mij uit en
bereidt zo mijn weg voor.

Het is een blijvende, werkzame kracht die we samen als licht-veld hebben neergezet. Die rimpeling in het water zal zijn oneindige uitwerking hebben. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Hier past slechts dank aan de I AM Academy voor deze krachtige injectie van Licht en Harmonie in een wereld die dit nu erg nodig heeft!”

Wil je dit ook c.q. nogmaals ervaren?

Je kan – als je mee hebt gedaan met de 21-daagse – de meditaties aanschaffen en blijven gebruiken!
KLIK HIER

Heb je niet meegedaan, maar wil je alsnog de 21-daagse ‘The Power of ONE!’ meditatiereeks volgen? Dat kan! Na aanmelding ontvang je iedere dag de meditatie. Je tapt dan in op het Lichtveld dat wij met duizenden deelnemers hebben klaargezet.
KLIK HIER

Op 17 januari 2022 starten we met een nieuwe 21-daagse meditatiereeks: ‘The Power of LIFE! – Leef het Leven zoals het bedoeld is te zijn’. Lees er alles over en/of meld je aan via deze pagina:
KLIK HIER

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest