fbpx

Nieuwsbrief oktober 2021

Kijkje in de keuken van Mindy

We spraken marketing/content/support medewerker Mindy van I AM Academy over haar gezin & I AM

Hi Mindy! Wat doe je bij de I AM Academy?

Ik ben destijds binnengekomen bij support en ben nu mijn werkzaamheden aan het verplaatsen naar onder meer social media, zoals Instagram. Ik help bij het creëren van content en ondersteun de marketingafdeling. 

Een tijdje geleden voelde ik dat ik creatiever bezig wilde zijn en de volgende dag werd er gevraagd of ik meer marketing en Photoshop werkzaamheden wilde doen. Dus dat was een instant manifestatie!

Hoe combineer je I AM met je gezinsleven?

De I AM is een groot deel van de opvoeding geworden. Eerst las ik vooral veel over spiritualiteit, maar door I AM is wat ik doe vooral een heel praktische vorm van spiritualiteit geworden. Als de kids niet kunnen slapen, doen we ademhalingsoefeningen en prayers. Mijn dochter Nova (9) zegt de prayers graag na, terwijl mijn zoon Ace (11) zegt: “Doe jij de prayers maar voor mij”. De kinderen kunnen het absoluut horen. Laatst zat Ace erg in zijn hoofd en was er iets wat hem bezighield. Toen ik zei: “Je bent niet je gedachten, hè, schat”, ontspande hij gelijk.

Hoe ziet jouw practice eruit?

Mijn practice doe ik vooral ’s avonds, dan zet ik de volgende dag klaar. Dan voel ik mij al helemaal blij over de dag van morgen en bedenk ik alvast dat ik zo’n mooie dag heb gehad. Haha, ik droom soms zelfs over prayers. En na het werk doe ik thuis standaard twee prayers.

Hoe is het om bij de IAM Academy op kantoor te werken?

Ik vind het heerlijk op kantoor! Eindelijk een werkplek waar ik helemaal mezelf kan zijn. Bij mijn vorige baan had ik een collega die vaak geïrriteerd was. Toen zei ik: “Noem anders iets op waar je dankbaar voor bent.” Ik kreeg me toch een blik van die collega! Haha, ik dacht meteen: ‘Dit ga ik hier niet meer hardop zeggen’. 😉

Heb je een favoriete prayer?

Jazeker: prayer 3, de enige die ik helemaal uit mijn hoofd ken.

 Heb je nog nieuws? Knipoog.

Ja! Ik ben in verwachting. Het was een verrassing, dus toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was, vond ik het spannend en waren er veel emoties. Ik kon een keer niet slapen, heb toen mijn hand op mijn buik gelegd en contact gemaakt met het kindje. Ik zei: “Ik hou van je, je bent welkom en alles is Volmaakt”. Langzaam vervaagde alle spanning. 

 Wat weet bijna niemand over jou?

Dat ik al Ho’oponopono deed toen ik 5 was! Ik had mijn eigen mantra en die herhaalde ik telkens. Oh, en dat ik altijd het hardst om mijn eigen grappen lach, hahaha (NB: dat weten we op kantoor wel 😉).

Dit is een ego vraagje van de interviewster, maar wat zijn jouw beauty geheimen?

Hot Yoga en koud douchen!

 

 

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest