fbpx

Nieuwsbrief oktober 2021

Filmdag I AM Academy deelnemers

Ken je dat, van die dagen waarop werkelijk álles klopt? Zo’n dag met een gouden randje? Wij beleefden er eentje, samen met een prachtige groep ‘I AM-ers’.

Filmdag I AM Academy deelnemers

Begin september hebben we een video-dag gehad met een flink aantal deelnemers, die gereageerd hadden op de oproep hun I AM ervaringen te delen.

De deelnemers werden ontvangen op een prachtige locatie in Kortenhoef. En… ze bleven! 😄

Vrijwel niemand wilde na afloop van het interview weg, ook al moest er in sommige gevallen best ver gereisd worden. Het was zo fijn en leuk elkaar te ontmoeten en het was zo’n fantastische sfeer, dat de meeste deelnemers graag bleven hangen en met elkaar in gesprek gingen, inclusief het I AM team.

Het was een dag van vereniging, nieuwe vriendschappen en mooie verhalen. Een stralend warme zon completeerde het geheel.

Naast de video-interviews is in augustus en september nog eens een groot aantal deelnemers telefonisch geïnterviewd. Wat een prachtige verhalen hebben we mogen horen! De komende maanden gaan we al dit prachtige materiaal – in ‘Goddelijke orde en timing’ – uitwerken en delen.

We willen graag nogmaals onze grote dank uitspreken aan iedereen die heeft meegewerkt aan de video- en telefonische interviews. 

De eerste filmbeelden

‘I AM betekent alles voor mij’.

Bekijk hier de eerste fragmenten, met verhalen van Natascha, Elisabeth, Gilbert, Monique en Martine.

’n Sfeerimpressie…

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest