fbpx

Nieuwsbrief oktober 2021

Deelnemerservaring

Sandra Heldring, fotografe en deelnemer Online Jaartraining (februari 2021 groep) deelde deze prachtige post in haar groep (en wij mogen hem met jou delen).

“De laatste tijd gaat het zo goed met mijn werk, steeds meer publicaties, complimenten, nieuwe opdrachten. En dat terwijl ik amper een website heb en weinig aan marketing doe. Wat ik wel heb gedaan? Mezelf beloofd dat ik alleen nog maar opdrachten aanneem die ik leuk vind. Maakt niet uit om welke reden. De opdrachtgever, de klus. Maar geen dingen meer die ik niet leuk vind, niet meer bij me passen.

Dat heb ik me vlak voor de pandemie voorgenomen. En het begon te vliegen. Leuke opdrachten, agenda vol met toffe dingen. En toen was daar de pandemie. In één klap agenda volledig leeg. Daar word je onzeker van. Ga ik toch maar weer alles aannemen wat er op mijn pad komt? Een baan erbij nemen? De kunst en cultuur ligt op zijn gat en ik heb net besloten om mijn specialisatie als kunst en cultuur-fotograaf uit te bouwen.

Maar ik koos er voor geen baan erbij te nemen en geen klussen die niet bij me passen (dank, lieve man van me, dat je het vertrouwen in me hebt en me even hebt gedragen voor de tijd dat ik geen inkomen had). Ik heb de vrije tijd die ik kreeg genomen als een geschenk. Om eindelijk aan zelfzorg en ontwikkeling te doen. Ik had het boek ‘Instant Healing’ al in huis en heb het weer opgepakt. I AM geeft me kracht en inzichten. Ik ga weer van mezelf houden.

Er kwamen mooie dingen! Ondanks het weinige werk werden mijn foto’s steeds beter. Ik belde brutaal klanten op, maakte mooie deals met ze zodat ik kon werken en zij mooie foto’s hebben. Ik ben in mijn werk het gelukkigst. Ik benader dingen nu zo anders, met Liefde en openheid. Laat de mind maar kletsen, je hebt geen kracht, ik ga geen energie aan jou verspillen. Ik ben het waard, ik ben goed en mijn klanten vinden me top! Mijn mantra tijdens hartcoherentie ademhaling en SOMA meditatie is: ‘IK BEN Open, Eerlijk, Creatief, Sterk, Krachtig, Vergevingsgezind!’

Ondanks heel veel klussen die afgezegd zijn, heb ik amper omzetverlies gehad. Mijn foto’s worden steeds meer gebruikt. Ik heb dingen gedaan die ik anders nooit had kunnen doen. Ik groei en ik ben zo blij met de keuze die ik heb gemaakt, vast te houden aan dat wat ik wilde.

Ik wist diep in mijn hart dat als ik dat doe waar mijn hart ligt, het een succes zou worden. Dus heb ik gedurfd, losgelaten en mijn hart gevolgd. Met veel onverwachte mooie dingen! Publicaties, een expositie in het verschiet, mooie verrassende nieuwe klanten.

BAM! Dank U, I AM!”

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest