fbpx

Nieuwsbrief oktober 2021

21-daagse meditatiereeks: The Power of ONE!

Vanaf 18 oktober starten we, samen met de deelnemers aan onze lopende programma’s met de 21-daagse meditatiereeks The Power of ONE, de kracht van samen mediteren.

Vanaf 15 november volgt een 2e reeks, die voor iedereen toegankelijk is. Marjolijn vertelt over het idee en het ontstaan.

Ingevingen kunnen op een onverwacht moment tot me komen. In dit geval stond ik in mijn badkamer mascara op te doen, toen ik een sterk gevoel van urgentie kreeg. En vervolgens kwam de ingeving: ‘Ga weer een ochtendmeditatiereeks doen. Een live meditatiereeks met de deelnemers om de energie constructief te richten’. En terwijl die ingeving een vorm in mijn Mind vond, hoorde ik een nummer op de radio:

And see where we’d land if we jump, jump, jump.
We might land on higher ground.
We might turn this all around.
Let’s see where we’d land if we jump, jump, jump.
We can sit here on the edge.
I’ll let go of my regrets.
And see where we’d land*

*En zien waar we landen als we springen, springen, springen.
Het zou kunnen dat we hoger uitkomen.
Het zou kunnen dat we dit allemaal omkeren.
Laten we kijken waar we landen als we springen, springen, springen.
We kunnen hier op het randje zitten.
Ik laat alles los wat ik betreur.
En kijk waar we landen.

(Bron: ‘Jump’ – Two another)

 

En ik begreep: Zolang als we (individueel of collectief) nog iets vinden of iets voelen bij wat er nu gaande is buiten, brengen we onze Levensenergie ernaartoe. En versterken we dat wat we waarnemen. Ook als we er ‘tegen’ zijn. Het maakt niet uit of je er ‘voor’ of ‘tegen’ bent. Beiden zijn een uitdrukking van dualiteit en dus versterk je het veld van dualiteit. Wanneer je er bewust voor kiest om de Presence – die 1 is en 1 alleen – te ondersteunen, dan heb je iets anders te doen. Dan heb je je niet te richten naar de buitenwereld, maar naar de binnenwereld. Want daar zit de oorzaak van wat we buiten waarnemen. Dan heb je je aandacht te schenken aan wat je wél wil, zodat de Volmaakte Levensenergie dit in de vorm kan neerzetten. Zodat de buitenwereld dát gaat spiegelen.

IK BEN VOOR!

En hoe hebben we dit praktisch vertaald?

Op maandag 18 oktober starten we met een online live ochtendmeditatiereeks voor onze huidige deelnemers. We gaan 21 dagen het Veld neerzetten om vervolgens op maandag 15 november te starten met een tweede reeks live ochtendmeditaties die voor iedereen toegankelijk is. Dus houd je mail in de gaten voor jouw persoonlijke uitnodiging!

Wat?

Elke werkdag gaan we van 06.30 uur tot  maximaal 07.00 uur gezamenlijk mediteren. Ons focussen op de Vlam in ons Hart, waar we verbonden zijn met de Vlammen in de Harten van onze Hogere Zelven die allemaal verbonden zijn met elkaar. Om vervolgens onze gevoelswereld (onze sterkste manifestatiekracht) op te laten vullen met de Volmaakte Goddelijke Oplossing voor de disharmonie in onze maatschappij. Laten we het overlaten aan het Alwetende, Alziende, Alomtegenwoordige deel van ons bewustzijn. Dat deel in ons dat geen oppositie ként. Laten we met elkaar ervoor kiezen om de Poort te zijn voor het Licht: De Kracht die alles zuivert. Het zit IN ons. En het doet wat wij vragen.

EN…

Het houdt niet op bij de meditatie. Ook overdag wordt er van je gevraagd je focus te bewaken. En die kostbare aandacht van jou niet te schenken aan de disharmonie. Hoe verleidelijk het ook is om ergens iets van te vinden. Je houdt je gevoelswereld in balans. Gefocust op de harmonie van je Ware Zelf. Zodat de buitenwereld dit wel moét gaan weerspiegelen op den duur.
Want wij weten: The Light of God NEVER fails!

En dít is: Right Attitude, Right Action.

DAT is I AM Presence.

Ik reken op jou.

Met Liefde,
Marjolijn

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest