fbpx

Zomernieuwsbrief augustus 2021

I AM op reis: 5 Zomertips om in verbinding te blijven met de I AM Presence tijdens je vakantie.

I AM-en op vakantie – hoe doe je dat?!

De vakantieperiode is begonnen! Heerlijk, even ontspannen, leuke dingen doen, wellicht ga je op reis. Hoe kun je nu jouw I AM ‘practice’ vormgeven, terwijl je dagelijkse routine anders is dan gebruikelijk en je wellicht omgeven wordt door je familie of vrienden? We geven je tips!

Neem je I AM boek mee 

Dit is een ‘basic essential’ die niet mag ontbreken in je koffer! “Ik ga even lezen”, is een prima motivatie om even naar binnen te keren. De prayers hardop uitspreken is fijn, maar een prayer met toegewijde aandacht lezen – terwijl de rest van de wereld in het zwembad spettert – is een prima alternatief.  

Geen koffer mee op reis? ‘I AM – Woorden met helende kracht’ is ook als
e-book
 verkrijgbaar! In plaats van je boek openslaan, kun je bijvoorbeeld ‘blind’ scrollen door de index om een prayer te kiezen. 

Download meditaties op je telefoon of tablet 

Bijna alle meditaties uit de e-learning bibliotheek en onze Soundcloud bibliotheek zijn downloadbaar. Download jouw favorieten, zet ze op je telefoon of tablet (in Dropbox, of je media player), zorg dat ze offline te beluisteren zijn, neem oortjes mee en jij ligt heerlijk op het strand te mediteren! Luister met aandacht en zeg de woorden in je hoofd na, als je in gezelschap bent. 

Herhaal je lessen 

Of je nu midden in een training zit of al klaar bent: de zomer is bij uitstek de tijd om de lessen nog eens te herhalen. Via je computer, tablet of telefoon is de e-learning bereikbaar of zet de PDF van jouw training als ‘boek’ in je e-reader of op je apparaat. Lees elke dag een les door, terwijl je lekker in een stoel of hangmat ligt. 

I AM EHBO kit 

Heb je even ‘EHBO’ nodig? 

  • Verplaats je focus in je Hart.
  • Doe de hartademhaling (adem 4 tellen in, 4 tellen uit).
  • Doe dit, tot je voelt dat je rustig wordt.
  • Zeg: “I AM, help me” of “IK BEN in mij, kom tevoorschijn en neem de leiding over… (deze situatie, dit gesprek, deze persoon, etc.)” of “IK BEN de Volmaaktheid in …”.
  • Adem, adem, adem. Ontspan.  

 Kwalificeren 

Kwalificeer jouw vakantie, jouw reis, het uitje, alles wat je die dag gaat doen, met de absolute Volmaaktheid van de Stralende IK BEN. 

Oproep

Hoe I AM jij op jouw vakantie?

Stuur jouw ultieme I AM op vakantie foto naar ons toe via [email protected].

De 3 leukste inzendingen ontvangen een cadeautje

uit onze prachtige nieuwe webshop!

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest