fbpx

Zomernieuwsbrief juli/augustus 2023

I AM op reis: 5 top-tips voor tijdens je vakantie

I AM-en op vakantie – hoe doe je dat?!

De vakantieperiode is begonnen! Heerlijk, even ontspannen, leuke dingen doen, wellicht ga je op reis. Hoe kun je jouw I AM ‘practice’ volhouden, terwijl je dagelijkse routine in de vakantie wellicht anders is dan gebruikelijk? Hoe ‘I AM’ je, als je wordt omgeven door je familie, vrienden of talrijke camping-buren? We geven je 5 top-tips!​

TIP 1 – Neem je I AM boek mee 

Dit is een ‘basic essential’, die niet mag ontbreken in je koffer! ‘Ik ga even lezen’ is een prima aankondiging naar je omgeving om met rust gelaten te worden, zodat jij lekker naar binnen kunt keren. De prayers hardop uitspreken is fijn, maar een prayer met toegewijde aandacht lezen – terwijl kids om je heen rennen en de rest van de wereld in het zwembad spettert – is een prima alternatief.

Tip 1a – Neem ook oordopjes mee 😎

Tip 1b – I AM – Woorden met helende kracht’ is ook als e-book verkrijgbaar! In plaats van je boek openslaan, kun je bijvoorbeeld ‘blind’ scrollen door de index om een prayer te kiezen. 

TIP 2 – Download meditaties op je telefoon of tablet 

Bijna alle meditaties uit de e-learning bibliotheek en onze Soundcloud bibliotheek zijn downloadbaar. Download jouw favorieten, zet ze op je telefoon of tablet (in Dropbox, of je media player), zorg dat ze offline te beluisteren zijn, neem oortjes mee en jij ligt heerlijk op het strand te mediteren! Luister met aandacht en zeg de woorden hardop na (of in je hoofd, als je in gezelschap bent).

TIP 3 – Herhaal je lessen 

Of je nu middenin een training zit of al klaar bent: de zomer is bij uitstek de tijd om de lessen nog eens te herhalen. Via je computer, tablet of telefoon is de e-learning bereikbaar, of je kunt de PDF van jouw training als ‘boek’ in je e-reader of op je apparaat zetten. Lees elke dag een les door, terwijl je lekker op je badlaken of in een hangmat ligt. 

TIP 4 – I AM EHBO kit 

Heb je even ‘EHBO’ nodig? 

  • Verplaats je focus naar je Hart.
  • Doe de hartademhaling (adem 4 tellen in, 4 tellen uit).
  • Doe dit, tot je voelt dat je rustig wordt.
  • Zeg: I AM, help me’ of ‘IK BEN in mij, kom tevoorschijn en neem de leiding over… (deze situatie, dit gesprek, deze persoon, etc.)’ of ‘IK BEN de Volmaaktheid in …’.
  • Adem in, adem uit.
  • Ontspan en laat de energie de ruimte om je bevel op te volgen.
  • Let go, let God.

TIP 5 – Kwalificeren 

Kwalificeer jouw vakantie, jouw reis, het uitje, alles wat je die dag gaat doen, met de absolute Volmaaktheid van de Stralende IK BEN. 

Fijne vakantie! ⛱☀️

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest