fbpx

Zomernieuwsbrief juli/augustus 2023

Podcast Food Matters

I AM Academy goes international!

Op 18 juli 2023 wordt de podcast van Food Matters uitgezonden, waarin Marjolijn in gesprek is met Laurentine ten Bosch, mede-oprichter van dit grote, internationale platform.

De podcast is vanaf 18 juli te beluisteren via onder meer Foodmatters.com, Spotify en YouTube.

Over Food Matters®

Foodmatters is geen vreemde voor Marjolijn, omdat zij zeven jaar lang werkte als internationaal coach voor Jon Gabriel van The Gabriel Method. Jon werkte veel samen met Food Matters, een Australische organisatie die zich (destijds) vooral richtte op kennis verspreiden over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nu kijkt Food Matters holistischer en worden ook andere gebieden meegenomen wanneer het gaat om gezondheid. James Colquhoun en Laurentine ten Bosch (oprichters van Food Matters) leefden zelf een aantal jaren op het tropische eiland Venuatu in de Stille Zuidzee en legden hun leven vast in een interessante serie (bekijk de serie hier).

Inmiddels heeft Food Matters miljoenen volgers in 110 landen, heeft het bedrijf verschillende succesvolle documentaires op haar naam staan (Hungry for Change, Transcendence 1 en 2) en zijn ze overgenomen door Gaia.tv (een soort spirituele Netflix).

De van oorsprong Nederlandse Laurentine stuitte op de I AM Academy, toen zij zocht naar meditaties in het Nederlands. Ze vond deze kennelijk zo krachtig, dat ze ons benaderde om een podcast te doen. Dat werd een wel heel interessante podcast, die al snel ging over karma en het gebruik van de Violette Vlam. Iets wat Laurentine en Marjolijn niet aan hadden zien komen en waardoor ze verrast werden, maar wel heel blij mee waren. Zó blij dat ze besloten om dit verder te gaan onderzoeken en vorm te geven.

Luister de podcast vanaf 18 juli op onder meer Foodmatters.com, Spotify en YouTube.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest