fbpx

5-daagse meditatiereeks

DAG 3

Welkom bij dag 3

Hi! Wat fijn dat je er weer bent.

Even een kleine persoonlijke anekdote: meer dan 10 jaar geleden fietste ik samen met een Amerikaanse afslankguru door het Vondelpark en hij vroeg me: ‘Do you meditate?’ (Mediteer jij?). En ik moest nee antwoorden. Ik wilde het wel, maar het lukte me niet. Hij antwoordde toen, dat een dag niet gemediteerd een verloren dag was. Ik begrijp nu waarom. Want als je er niet bewust voor kiest om je dag vanuit rust en afstemming op je Ware Zelf in te gaan, dan ga je de dag in vanuit je programmeringen. Vanuit alles wat je geleerd en aangenomen hebt. Dus krijg je steeds het verleden gespiegeld in het heden. Daarom ben ik zo ontzettend dankbaar dat hij me dit zei, want die éne opmerking veranderde mijn leven. Ik begon met 10 minuten mediteren. En die 10 minuten zijn door de jaren heen soms uren geworden. Niet omdat ik het moet, maar omdat ik het wil. Omdat ik het heerlijk vind. Omdat ik het mis zodra ik het niet doe. Omdat ik de positieve, prachtige effecten dagelijks terugzie in mijn leven.

Ik vraag me af: hoe lang ben jij al op het pad van spirituele bewustwording? Want het valt mij op dat we veel berichten krijgen van spiritueel ontwikkelde mensen. En dat ze in onze informatie en meditaties eindelijk vinden wat zij de ‘missing link‘ noemen. Dan zeggen ze:

Dank je wel Marjolijn. Na 25 jaar heb ik eindelijk de sleutel gevonden.’

Of: ‘Wow. Dit is zo mooi weer, Marjolijn. Ik kom eindelijk thuis in mezelf. Dank je wel hiervoor. Dit moet een mens al op school leren. Hoe anders zou de wereld dan al zijn? Geweldig en heel erg bedankt.

En: ‘Dit is voor mij de integratie van alles wat ik de afgelopen 25 jaar bestudeerd, beoefend en geleerd heb!

Het allerbelangrijkste wat je leert, is dat je weer keuzevrijheid voelt. Dat je keuze hebt in wat je denkt, voelt en doet. Dat je het verschil voelt tussen die laagjes waar we het gisteren over hadden. Dat je onderscheid kan maken tussen wat wát is en hoe je daarmee omgaat. Dat heet ‘Spiritueel onderscheidingsvermogen‘. En dát hervinden, heeft voor mij mijn leven veranderd. Ten goede uiteraard. Want hierdoor heb ik mogen ervaren dat chaos, pijn en lijden (disharmonie) helemaal geen deel is van mijn Ware Zelf. Maar een resultaat van ervaringen uit het verleden en wat ik erdoor was gaan geloven. En ik heb mogen ervaren dat dit vanzelf opgeruimd wordt, wanneer je jezelf leert focussen op wie JE wérkelijk BENT! Zo fijn, dat gun ik echt iedereen!

Dus als jij ook de Hoogste versie van jezelf wilt leven, doe dan hetzelfde! Focus jezelf op jouw I AM en houd die focus standvastig vast. Want jouw I AM (je Ware Zelf) harmoniseert alles wat niet-helpend is. Deze prachtige Helende Meditatie 3.0 is precies daarvoor bedoeld. Het is echt een pareltje! Het hele I AM team doet deze meditatie zelf vrijwel dagelijks. Het is een geleide meditatie die je liggend doet (met oortjes in) en waarbij je mag laten gebeuren wat er gebeurt. Dus ook ‘in slaap vallen’ is OK; heling terwijl je ‘slaapt’! Beter kan toch niet?!

Hoe doe je deze meditatie?

  • Bepaal waar je hulp bij nodig hebt. Wat mag er geharmoniseerd worden?

  • Leg je hand op het midden van je borstbeen en focus je op jouw Hart.

  • Adem een paar minuten 4 tellen in en 4 tellen uit.

  • Zeg dan (het liefst hardop): ‘Beminde IK BEN Tegenwoordigheid (die IK BEN), los tijdens deze meditatie de oorzaak op van …. [vul hier in waar jij hulp bij nodig hebt] en kwalificeer dit met de Absolute Volmaaktheid van de stralende IK BEN’.

  • Ga vervolgens liggen, doe je oortjes in en zet de meditatie aan. Jij hoeft verder niets te ‘doen’ tijdens de meditatie. Luister er gewoon naar en laat het maar gebeuren.

Je kunt deze meditatie trouwens zo vaak doen als je wilt. Elke keer wanneer je er behoefte aan hebt en zo lang als datgene wat jij inbrengt zich nog toont. Je kunt de meditatie overal voor inzetten, zoals bijvoorbeeld problemen in je werk, relaties, financiën of fysieke klachten. Deze meditatie helpt je om vervormingen die je tegenkomt op te lossen. Wees geduldig als een resultaat zich nog niet direct toont, of wanneer het langer duurt dan verwacht. Jij weet niet wat de vervorming heeft veroorzaakt, dus je weet ook niet wat er moet gebeuren om dit op te lossen. Laat het maar los en laat het over aan het Goddelijk Zelf in jou.

Tot morgen!

Meditatie beluisteren of downloaden?

Je kunt de meditatie beluisteren door op de titel te klikken, of door hem te downloaden, zodat je de meditatie op je eigen apparaat kunt beluisteren. De downloadknop staat rechts boven in beeld (zie onderstaand screenshot).

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest