fbpx

I AM – Woorden met helende kracht

De prayers en affirmaties in dit boek activeren jouw Ware Zelf, I AM. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren.

Bekrachtig jezelf in de Waarheid van wie JE BENT

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil. 

De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Spreek ze hardop uit, laat het los en de woorden doen hun werk. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

” Mijn I AM boek gaat overal mee naar toe ”
– Wilma

‘I AM – Woorden met helende kracht’ en de I AM Academy

‘I AM – Woorden met helende kracht’ bevat 243 helende ‘prayers’. Je hebt geen speciale kennis of een religieuze achtergrond nodig om ze te kunnen gebruiken. Spreek de teksten gewoon hardop uit, met overtuiging en een heldere stem, elke dag en op ieder moment dat je het nodig hebt. Laat het gebeuren en laat het los. We ontvangen dagelijks berichten van deelnemers aan onze trainingen, die graag de wonderbaarlijke resultaten delen die ze hebben ervaren door het doen van deze prayers.

Speciaal voor iedereen die het verlangen heeft om zichzelf te bevrijden uit de negativiteit en die wil bijdragen aan harmonie, hebben we een mooie, gratis online cursus ontwikkeld. Hiermee haal je het maximale uit dit boek! Op de achterkant van het boek vind je de link naar de gratis cursus.

I AM – Woorden met helende kracht’ wordt als werkboek’ gebruikt in alle trainingen binnen de I AM Academy. We zien welke impact het uitspreken van de teksten uit het boek heeft op het leven van onze deelnemers.

Uitgeverij AnkhHermes

Het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’ is uitgegeven door Uitgeverij AnkhHermes. Het resultaat van een prettige samenwerking, die zéker een vervolg gaat krijgen.

Interview met Marjolijn

Klik hier om een interview te lezen met Marjolijn op de website van AnkhHermes.

I AM – Woorden met helende kracht

  • Meer dan 20.000 exemplaren verkocht
  • Nederlandse vertaling van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky
  • 5 sterren op Bol.com

€ 23,50

Dit zeggen lezers over ‘I AM – Woorden met helende kracht’

Het mooie en fijne van werken met dit boek en de prayers is dat de woorden met helende kracht – en dat is ècht waar – telkens op een andere manier binnenkomen. Hierdoor krijg je steeds weer nieuwe inzichten. Bijzonder is dat. Afhankelijk van de situatie die je graag vanuit afstemming op I AM in balans wilt brengen, geven de prayers die je krijgt jou het juiste gevoel, de waarheid en inzicht hoe je dit bereikt.

Monique Macrander

Ik doe al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Ik blijf in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

Wauw; wat fijn om dit boek te hebben. Ik was herstellende van een dubbele longontsteking en bleef kwakkelen. De vraag gesteld wat me kan helpen en ik sla het boek open op bladzijde 174: Behandeling voor een volmaakte, sterke gezondheid. Heb ‘m 2 keer gedaan en voelde me direct al sterker. Bedankt, I AM.

Aukje Hoekstra

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven. Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

‘I AM – Woorden met helende kracht’

I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest