fbpx

GRATIS cursus bij het boek
‘I AM – Woorden met helende kracht’

Naast de gratis cursus ontvang je ook een 5-daagse ochtendmeditatie met Marjolijn Loderichs. Hierin wordt de kracht van het gesproken woord bewust gebruikt. Door het doen van deze meditaties ervaar je zelf wat de prayers voor jou kunnen betekenen. Na aanmelding ontvang je de gratis cursus bij het boek per e-mail en een dag na de aanmelding gaat de 5-daagse ochtendmeditatie van start. Meld je hier aan om mee te doen!

I AM – Woorden met helende kracht

 

In deze tijd maken we grote veranderingen door. Meer begrip van hoe onze Levensenergie functioneert is onontbeerlijk. Daarom is het ontzettend fijn dat je je weg hiernaartoe gevonden hebt.
De prayers in dit boek helpen je om je te herinneren wie je werkelijk bent. Namelijk de Volmaakte Levensenergie, I AM. Nu al.
In deze gratis cursus die we aanbieden leer je werken met de kracht van woorden.
Zodra jij de helende kracht van de woorden toelaat, kan de wijsheid ervan datgene doen wat je niet eens voor mogelijk houdt.
Laat je inspireren door de video’s en uitleg van Marjolijn Loderichs, oprichter van de I AM Academy, die je meeneemt in de wereld van woorden met helende kracht. 

GRATIS cursus bij het boek

‘I AM – Woorden met helende kracht’

Je ontvangt de gratis cursus en 5 ochtendmeditaties met Marjolijn Loderichs.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest