fbpx

24-daagse advent-reeks 

Doe mee met deze 24-daagse gratis online ‘scientific prayer’-reeks waar we gebruik maken van de kracht van helende woorden.
Alle prayers zijn ingesproken door Marjolijn zelf.
Wanneer je je gedurende deze 24 dagen richt op jouw Ware Zelf, zul je ontdekken hoe fijn en rustig dit voelt.

Een regen van Kerstcadeaus voor jou!

Wist je dat je een ‘Hoger Zelf’ hebt? Dat is je echte IK. Dat ‘ik’ wat je in je hoofd hoort, is je denken. Dat ben je niet. En weet je wat zo fijn is? Dat échte IK is ‘heel en compleet’. Het is een Aanwezigheid in ons en de energie ervan is helend. Het kan in actie komen wanneer je jouw aandacht er bewust op richt (want: ‘energie volgt aandacht’). En als je dan woorden uitspreekt die de energie van je Hoger Zelf richting geeft, kan je de kracht ervan ervaren. Zo’n ervaring willen we je cadeau geven! Voor de Kerst. Want hoe heerlijk zou het zijn als we allemaal ons Hoger Zelf zouden voelen, juist in deze tijd?

Wat kun je verwachten?

We hebben een adventreeks gemaakt. Elke dag sturen we je niet alleen een inspirerende mail (om je er even aan te herinneren wie je ook alweer écht bent), maar ook een mooie opname met een ingesproken ‘scientific prayer’ uit ons boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’. Reserveer dagelijks ergens een minuut of 20 voor jezelf en merk zelf maar hoe fijn het is om helende woorden uit te spreken. En o ja, als het nieuw voor je is, kan het best even wennen zijn. Dat is niet erg, gewoon doorgaan. 😉

Marjolijn heeft elke opname zelf ingesproken, zodat je haar stem kunt gebruiken als een leidraad voor jouw eigen moment van rust en bezinning.

Wat levert het op?

Wanneer je jouw aandacht gedurende deze 24 dagen zo bewust richt, ga je merken hoe bekrachtigend dit voelt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor degenen om je heen. Vanuit de verbinding met je Hart kun je jouw Liefde en Licht laten schijnen, bijdragend aan de heling en vrede die onze wereld zo nodig heeft.

Hoe meld je je aan?

Heel eenvoudig! Klik hier om je gratis te registreren.
Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je automatisch deze bijzondere reeks. We starten op 1 december.

Wil je dit cadeau ook aan anderen geven? Doen! Voel je vrij om deze advent-reeks met iedereen te delen om samen met ons het Licht te omarmen! 🌟

Een Kerstcadeau voor jou, van ons!
Wanneer:
Iedere ochtend, 24 dagen op rij
Start: 1 december
Duur: Gemiddeld 10 – 15 minuten
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Wat kun je verwachten

  • Een ingesproken prayer + uitleg
  • Afstemming op de I AM Presence (je Ware Zelf)
  • Bekrachtiging in het Licht van wie JE BENT

” Wij zijn als mensheid vergeten dat er een kracht in ons schuilt,
die het vermogen heeft de oorzaak van karma op te lossen”

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest