fbpx

Heel veel opleidingen en cursussen heb ik gevolgd, veel innerlijk werk verzet en toch viel het voor mij niet op zijn plek. Ondanks al het werk wat ik deed, bleef ik zelfs met een gevoel van depressie kampen. Ik werd er eerlijk gezegd een beetje wanhopig van. En toen ontdekte ik mijn I AM, mijn Goddelijk Zelf (Hoe? Dat vertel ik nog wel een keer) en voelde ik gelijk dat dít het antwoord was. IK BEN al HEEL. Ik hoefde niet verder te zoeken, want ik wás allang dat wat ik zocht! Het zat al die tijd gewoon IN mij.

De kracht van helende woorden
Ik leerde werken met de kracht van helende woorden, net als jij nu doet. En mezelf meer en meer bekrachtigen in de verbinding met mijn Ware Zelf. Ik ben zo blij dat ik dit nu weet en voel. Dat ik erop vertrouw… en dat merk ik op alle vlakken in mijn leven.

Het zit in jou
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik nu mag helpen om dit Bewustzijn en de Kracht ervan in jou, in veel andere deelnemers aan de ochtendmeditaties en natuurlijk in alle deelnemers van onze trainingen helder te maken. Vandaag deze prachtige 4e meditatie.

I AM Academy Community
Graag nodig ik je uit voor onze besloten Facebookgroep: I AM Academy Community.
Hier posten we hele fijne en mooie I AM inspiratie. Ook delen we hele praktische tips. En in deze groep kom je in contact met andere deelnemers aan de ochtendmeditaties en onze trainingen. Fijn om met gelijkgestemden in een groep te kunnen delen. Heb je geen Facebook? Geen zorgen. Ik blijf ook graag via de mail in contact met je én we delen ook veel inspiratie op Instagram en Pinterest.

Fijne dag,

Marjolijn en het I AM Academy Team

P.S. Binnenkort nodig ik je ook nog uit voor een inspirerend webinar. Altijd weer verhelderend als je jouw Goddelijk Zelf écht wilt voelen en ervaren.

Pin It on Pinterest