Deze brief mocht ik met jullie delen:

Lieve Marjolijn,

Ik vond het bijzonder vanmiddag en ook erg boeiend om je in actie te zien. Ik ben blij dat ik erbij mocht zijn en het was leerzaam en helend.

Ik weet niet of ik mijn zuivere, pure, perfecte IK al op eigen kracht kan materialiseren maar ik ga hem vanaf nu elke dag uitnodigen en proberen op te roepen. Je zei dat je een meditatiehulp kunt sturen en daar hou ik me voor aanbevolen (anders moet je elke ochtend naast mijn bed komen zitten, ha, ha).

Ik ga ook je rescue meditatiehulp van de site bekijken.

Het theoriegedeelte is glashelder. Door de bagger die mensen in hun systeem hebben te visualiseren wordt veel duidelijk. En kun je er ook beter met een grote boog omheen. Een bewuste ik telt voor twee, lijkt me.

Het afdalen naar de ziel vond ik emotioneel en ook heel spannend. Ik hoop dat het me ook zonder jouw mooie stem lukt.

Graag zou ik ook een IAMDR sessie met je hebben, er mag wel wat gedweild worden daarbinnen :-). Daar ga ik je nog voor bellen, om daar een afspraak voor te maken.

Big hug & dikke zoen 

Mylène