fbpx

Een pittig bakje koffie

Misschien was je er bij afgelopen zondagochtend in de I AM Academy Community op Facebook en heb je samen met mij (en een heleboel anderen) koffie gedronken.

Lukte het je niet erbij te zijn, of heb je geen Facebook? Of wil je dit heerlijke, maar ‘pittige’ bakje koffie nog eens tot je nemen? Je kunt de video hier bekijken.

Want een pittig, bijzonder bakje, dat werd het. Een koffiemoment met een heldere, dringende boodschap:

‘Het is tijd. Het is tijd dat we werkelijk gaan leren hoe “The Law of Life’ (energie volgt aandacht) werkt en hoe we deze kunnen toepassen.

The Law of Life wérkelijk toepassen, betekent dat jij je er op ieder moment bewust van bent dat jij een bewuste, weloverwogen keuze te maken hebt. Omdat je begrijpt hoeveel kracht jouw aandacht heeft. Omdat je de illusie doorziet en ervoor kiest om jezelf hiervan te bevrijden. Omdat je wilt bijdragen aan een betere wereld, op een manier die impact heeft. Dus hoewel het soms verleidelijk kan zijn om je aandacht te richten op disharmonie (hoe goed bedoeld ook), het moment is gekomen om juist te stoppen je aandacht te schenken aan datgene wat niet klopt. Want het is heel simpel: als je je richt op disharmonie, bekrachtig je disharmonie. Je bekrachtigt wat je niet wilt. Als je een andere wereld wilt, dan heb je je te richten op wat je WEL wilt. En hier heel bewust jouw aandacht aan te schenken. Want energie volgt aandacht. Als we dát doen, dan zijn wij – jij en ik – werkelijk helpend aanwezig. Zowel in onze directe omgeving als op wereldniveau.’

Ja! Dit is waar!
Als je voelt dat bovenstaande waar is en je wilt dit uitdiepen voor jezelf, dan kan je je voorstellen hoe fijn het is om hier de juiste kennis over op te bouwen. Om tools te krijgen die je ondersteunen in het houden van de focus op wat je wél wilt. In het bekrachtigen van jouw focus op jouw I AM. In het voelen van de energie van jouw Ware Zelf. In het onderscheid maken tussen de invloed van het ‘valse zelf’ (het onechte ik) en wie JE werkelijk BENT. In het kunnen toepassen van de wetten die deze werkelijkheid vormgeven.

100 dagen ‘Thuis’ in I AM
Ons online programma 100 dagen ’Thuis’ in I AM beoogt precies dit: jou de online ondersteuning te bieden om bovenstaande te integreren in jouw leven. Prachtige lessen, met oefeningen en live meditaties.
Aanstaande maandag gaat het gebeuren: dan vertellen we je graag meer over dit mooie programma. Dus hou je mail in de gaten!

Fijne dag,
Marjolijn

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest