fbpx

I AM Love

Dit is het programma dat je helpt om jezelf te openen voor de kracht van Liefde. Het is een cadeau aan jezelf, een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen op een dieper spiritueel niveau.

Single of in een relatie?

Ben jij single en wil je een nieuwe liefdespartner aantrekken, of wil je jouw huidige relatie een prachtige liefdesboost geven? Het kan allebei! 

Dit is een geweldige kans voor jou om jouw liefdesfrequentie te verhogen en tegelijkertijd te werken aan Zelfliefde. Dit programma is ontworpen om je te helpen nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en jouw liefdesrelaties en om je te leren hoe je veel meer liefde en geluk in je leven kunt ervaren.

Bij aanmelding geef jij aan of je single bent of in een relatie zit. Je krijgt dan een speciaal programma op maat.

Hoe gaan we dit doen?

We gaan vooral heel veel plezier hebben en stralen. Dit programma is fun en het is super praktisch:

 • 7 online lessen
 • 50 dagelijkse mailtjes
 • Besloten forumgroep om te delen en vragen te stellen

Het uitgangspunt is: WE ZIJN al heel. We verdiepen ons in de Spirituele Wetten (The Law of Life: energie volgt aandacht), we leren onze energie positief te richten en liefdevol te zijn. We komen los van oude programmeringen en trauma’s op het gebied van de Liefde. Jij gaat leren welke praktische stappen je mag gaan nemen om (nog meer) Liefde te ervaren in je leven, of je huidige relatie een liefdesboost te geven.

“Love goes towards Love”
– Shakespeare

Voor wie is I AM Love geschikt?

Voor mannen én vrouwen
Voor singles én mensen in een relatie (je krijgt I AM Love op maat voor jou)
Als je klaar bent om de Liefde in al haar pracht toe te laten
Als je Ware Liefde wilt ervaren
Als je wilt leren leven vanuit de Spirituele Wetten
Als je houdt van plezier en fun
Als je van toegankelijke en praktische stappen houdt

Meld je aan voor I AM Love

Startdatum: woensdag 20 september 2023

In de 7 weken van dit programma krijg je door middel van 7 lessen en 50 dagelijkse mails verschillende ervaringsgerichte oefeningen en motivatie. Dit helpt je om je Hart te openen, waardoor je de Liefde weer kunt voelen. Je ontdekt dat wanneer je jezelf afstemt op de Liefde die JE werkelijk BENT, jij dit als vanzelf uitstraalt en dan is het logisch dat je dezelfde frequentie aantrekt.

Eén van de meest unieke aspecten van het programma zijn de verrassende opdrachten die je krijgt. Deze opdrachten zijn ontworpen om je uit je comfortzone te halen en je te helpen nieuwe manieren te vinden om Liefde en verbinding te creëren.

Geef jezelf dit cadeau van Liefde en groei. Schrijf je vandaag nog in voor I AM Love en begin je reis naar een spiritueel en liefdevol leven. Dit programma is volledig online en je kunt het in je eigen tempo volgen. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis te maken!

Single of relatie?

Wil jij I AM Love voor singles of relaties volgen?

Start: woensdag 20 september 2023
Duur: 7 weken (7 lessen en 50 dagelijkse mails)
Begeleiding: Lisa Portengen

Wat ga je leren met I AM Love

 • Hoe je de Kracht van de Liefde kan ervaren in je leven
 • Welke Spirituele Wetten er zijn en hoe deze werken
 • Hoe jij jouw liefdesfrequentie verhoogt
 • Hoe Zelfliefde de sleutel is naar meer Liefde in je leven
 • Het loslaten van datgene wat jou ervan weerhoudt om Ware liefde te ervaren

€ 195,-

 

 

Stellen doen samen mee voor dit bedrag

 

 

Single of relatie?

Wil jij I AM Love voor singles of relaties volgen?

Wie is Lisa Portengen

Lisa Portengen is business partner bij de I AM Academy. Ze heeft haar opleiding afgerond aan de Kleinkunstacademie en was gedurende vele jaren de leider en het gezicht van ‘Smart & Sexy’, een online lifestyle community voor vrouwen. Vanuit haar kennis en inspiratie daar, en haar werk bij de I AM Academy, is het online programma I AM Love ontstaan.

Lisa: “Bij alles wat ik doe, hecht ik veel waarde aan de verbinding en de liefde tussen mijzelf en anderen. Ik wil mensen raken en zowel mezelf als anderen herinneren aan wie we werkelijk zijn. Dit doe ik op een praktische, creatieve en positieve manier.”

Dit is jouw trainer:

Dit zijn jouw forumleiders:
Rina I AM

Wanneer zijn de eerste lessen:

De lessen komen vanaf 20 september wekelijks vrij op woensdagochtend, om 08.30 uur.
50 dagen lang ontvang je ook elke dag een mailtje met frequentieverhogende opdrachten, inzichten en motivatie, passend bij de les van die week.

Les 1 – 20 september 2023
Les 2 – 27 september 2023
Les 3 – 4 oktober 2023
Les 4 – 11 oktober 2023
Les 5 – 18 oktober 2023
Les 6 – 25 oktober 2023
Les 7 – 1 november 2023

Opbouw van I AM Love

Dit is wat je gaat leren
Het programma bestaat uit 7 e-learning lessen en 50 dagelijkse mails. Klik op de pijltjes naar rechts om de inhoud te bekijken van de e-learning lessen.

E-learning les 1

Het kader

In deze les leer je gelijk iets heel belangrijks: JE BENT al heel én je bent niet jouw denken. We gaan het hebben over jouw trillingsfrequentie en hoe je deze kunt verhogen. Ook leer je over De Wet van het Leven (‘The Law of Life’): energie volgt aandacht.

E-learning les 2

Zelfliefde

In deze les hebben we het over het belang en de Kracht van Zelfliefde. Je krijgt een prayer, een opdracht en een oefening om de Liefde voor jeZelf te bekrachtigen.

E-learning les 3

Vergeving en heling

Deze mooie les heb ik samen gemaakt met Marjolijn Loderichs. We gaan aan de slag met de vergevende Kracht die in ons zit. Je  ontvangt een prachtige meditatie en krachtige tools om jezelf helemaal vrij te voelen en Vrede te ervaren met alle voorgaande relaties en ervaringen. De Wet van Vergeving zet de deur – die alleen maar gesloten LIJKT – naar het Hart wijd open.

E-learning les 4

Energie klaarzetten en ruimte maken

In deze les leer je hoe energie werkt en hoe je deze klaarzet voor de dag, voor die leuke date of voor wat je dan maar wilt. Laat je verrassen in deze vrolijke en praktische les door de oefeningen en tools en maak onder meer jouw eigen liefdesmantra’s. Zo geef je je leven vorm vanuit Liefde.

E-learning les 5 | Singles

Daten with fun

De singles worde geïnspireerd. Flirten is zo leuk! En hoe schrijf je nou een aantrekkelijke bio op die datingsite? Of hoe zorg je voor een tweede date en hoe weet je of hij/zij het is? Vele echte dating onderwerpen komen aan bod, belicht vanuit de juiste kant. De binnenkant! 😉

E-learning les 5 | Relaties

Betover elkaar

De deelnemers met een relatie worden in deze en de volgende les op een liefdevolle manier vooral uitgedaagd om elkaar eens anders te bekijken. Complimenten geven werkt! Je leert een goed gesprek vanuit je Ware Zelf voeren en je krijgt een liefdevol script voor een intieme avond.

E-learning les 6

Daten with fun | Betover elkaar

Deze les gaat verder op de toon van les 5. Volop inspiratie met voorbeeldverhalen, oefeningen, meditaties en verrassingen. De singles mogen loslaten en ruimte maken voor al het goede en de Liefde in hun leven. De deelnemers met een relatie gaan aan de slag met heldere voorbeelden van hoe je met jouw energie en aandacht echt contact maakt met de ander.

E-learning les 7

Kies voor Liefde

In deze afrondende les krijgen zowel singles als mensen met een relatie beiden nog meer inzicht in hoe je dit pad nou vrolijk en met vertrouwen vervolgt. Want wat doe je als het even tegenvalt? Als er ruzie is? Of een date het toch niet wordt? Hoe blijf je in afstemming en hoe hou je vertrouwen?

Leer hoe je elke dag weer opnieuw kiest voor de Liefde en krijg alvast een sneak preview van wat er allemaal nog meer voor moois op dit pad te vinden is.

I AM Love is voor iedereen die Ware Liefde wil omarmen

i am love

Start: Woensdag 20 september 2023
Duur: 7 weken
Begeleiding: Lisa Portengen

Dit krijg je allemaal:

  • 7 e-learning lessen
  • 50 dagelijkse mailtjes
  • Besloten forumgroep en tijdlijn
  • Begeleiding door de I AM Forumleider

€ 195,-

i am love

Start: Woensdag 20 september 2023
Duur: 7 weken
Begeleiding: Lisa Portengen

Dit krijg je allemaal:

  • 7 e-learning lessen
  • 50 dagelijkse mailtjes
  • Besloten forumgroep en tijdlijn
  • Begeleiding door de I AM Forumleider

€ 195,-

” Liefde is de meest krachtige toverspreuk die er bestaat. ”
– J.K. Rowling

Meestgestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

We starten op 20 september 2023. Je hebt tot 18 september, 18.00 uur, de tijd om je aan te melden.

Is het programma gericht op specifieke genderidentiteiten of seksuele oriëntaties?

Het programma is inclusief en verwelkomt mensen van alle genderidentiteiten en seksuele oriëntaties. Het behandelt liefde, relaties en zelfontwikkeling op een inclusieve en respectvolle manier.

Het programma valt in mijn vakantie; moet ik dan wel starten?

Het is juist leuk om in jouw vakantie met dit programma bezig te zijn. Het programma is fun en je kunt wat je leert direct toepassen.

Bovendien kun je het in je eigen tempo doen. Na afloop van het programma ontvang je een PDF met alle lessen, inclusief de video’s.

Ik ben momenteel single. Kan I AM Love me helpen bij het vinden van een partner?

Ja, absoluut! Het programma I AM Love voor singles is ook juist voor mensen die momenteel single zijn. Het biedt waardevolle inzichten en tools om je liefdesleven te verrijken en je voor te bereiden op een gezonde, vervullende relatie.

Ik ben single en blijf dat ook graag. Is dit toch iets voor mij?

Wat een mooie vraag! Het antwoord is ‘ja’. Een heel goed idee zelfs. Want hoe mooi is het om de liefde voor jeZelf te vergroten?! Gewoon doen dus! 🥰

Kan het programma mij helpen bij het verbeteren van mijn zelfliefde en zelfacceptatie, ongeacht mijn relatiestatus?

Het programma I AM Love richt zich niet alleen maar op het vinden van een nieuwe partner of het versterken van jouw huidige relatie. Het is ook gericht op het bevorderen van Zelfliefde, bewustwording en gezonde relatievaardigheden. Door aan jezelf te werken en een positieve mindset te ontwikkelen, vergroot je echter wel je kansen op het aantrekken van een gezonde en liefdevolle relatie, of het versterken van jouw relatie.

Mijn partner doet niet mee aan dit programma. Kan ik het dan wel doen?

Zeker weten! Het programma I AM Love voor relaties kan individueel worden gevolgd, zelfs als je partner niet geïnteresseerd is in deelname. Je kunt nog steeds waardevolle inzichten en persoonlijke groei ervaren die je relatie ten goede kunnen komen.

Ik heb al een gelukkige relatie. Wat heb ik aan het programma?

Zelfs als je al een gelukkige relatie hebt, kan het programma je nog steeds ten goede komen. Het helpt je bij het verdiepen van je begrip van jezelf en je partner, het versterken van de communicatie en het vergroten van de intimiteit in je relatie.

Kan ik het programma volgen als ik net een relatie heb beëindigd?

Ja, het programma is zeer geschikt voor mensen die net een relatie hebben beëindigd. Het zal je helpen bij het helen van pijnlijke emoties, het loslaten van het verleden en het creëren van een solide basis voor toekomstige gezonde relaties.

Kan ik ergens terecht met mijn vragen over de lesstof?

Jazeker! Je wordt lid van een besloten forumgroep, waar de I AM forumleider jouw vragen liefdevol beantwoordt en je begeleidt. Ook kun je ervaringen delen met de andere deelnemers binnen deze forumgroep.

Hoe lang heb ik toegang tot de lesstof en de online omgeving?

Voor deze training geldt de volgende toegangsduur:

 • E-learning: 2 weken na de laatste les
 • Forumgroep: 2 weken na de laatste les sluit het forum voor nieuwe berichten;  teruglezen blijft beschikbaar
 • Lesstof: blijft beschikbaar, via de PDF die bij de laatste les beschikbaar komt
 • Tijdlijn forumgroep: blijft beschikbaar
 • Inloggegevens: blijven geldig zolang je hetzelfde mailadres blijft gebruiken
Ik ben niet zo handig met computers; kan ik dit ook?

Geen zorgen. We zijn er voor je en helpen je graag; na de opstart vindt iedereen zijn of haar weg. Er zijn ook veel 65+ deelnemers, waarvan een aantal minder ‘handig’ met computers. We hebben iedereen kunnen helpen.

Kan ik in termijnen betalen?

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar: in één of in twee keer.

Bij betaling in termijnen rekenen we eenmalig €30,- administratiekosten.

Ontvang ik een certificaat na afloop?

Ja, je ontvangt een certificaat na afloop van het programma.

Wat als ik, ondanks alles, niet tevreden blijk te zijn?

Mochten de trainingen van I AM Academy, om wat voor reden dan ook, binnen de garantietermijn van twee weken niet bevallen, dan krijg je direct jouw geld terug. Je stuurt gewoon een email naar support@iamacademy.nl.

Heb je vragen over deze training?

Laat je terugbellen door Sandra Hartsuiker-Cortenbach voor meer informatie.

Wil je teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Selecteer de gewenste datum

  Voorkeurstijd (tijdens kantooruren):

  Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

  Disclaimer

  Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

  Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

   Pin It on Pinterest