Als je leert werken met de I AM, dan ontdek je al snel dat je weinig hoeft te doen omdat je het al bént.

De tekst gaat hieronder verder:

 

 

De illusie van hard werken

Voor ons is weinig doen best vreemd, want we zijn zo gewend om in de ‘hurry-mode’ te zitten. We vinden dat we van alles moeten doen om iets te kunnen zijn. Maar ik ben er achter gekomen dat dit de grootste illusie is.

De tekst gaat hieronder verder:

Eigenlijk is de I AM dus iets voor luie mensen….Niet dat ik lui ben hoor 😉. Hoewel ik dat op een bepaalde manier misschien wel ben. Want als ik nu kijk naar het hele harde werken dat ik in het verleden altijd gedaan heb, zie ik nu dat dit uiteindelijk helemaal niet zo veel opgeleverd heeft.

Verleg de focus naar jouw I AM

Werken met de I AM is iets heel bijzonders wat ik je makkelijk in anderhalf uur kan leren. Als ik je de kennis geef en je vervolgens naar jouw I AM toe breng, dan ervaar je direct dat je al heel bent. Ondanks alles wat je meegemaakt hebt in je leven. Grote, heftige dingen of kleinere dingen. Misschien voel je je getraumatiseerd, misschien niet. Dat maakt allemaal niet uit. Want zodra jij met je focus niet meer in dat verhaal zit, dat jou wellicht heel lang gedefinieerd heeft, maar met je bewustzijn de verschuiving maakt naar jouw I AM, dan voel je direct de illusie van al dat andere en ervaar je de waarheid van wat je bent. En dat is dat je nu al heel bent.

Wil je de I AM meditatie gratis uitproberen? Download hieronder de Gratis Actieve Meditatie, die ik de “inlogcode” noem. Deze inlogcode is al meer dan 10.000 keer beluisterd en helpt je in te loggen op jouw hogere bewustzijn.

Hard werken hoeft niet

De I AM spreekt mij ten eerste aan omdat dat het echt zo is dat je heel bent, nú al. Ten tweede spreekt het mij aan omdat je met zo weinig mogelijk inspanning een enorm resultaat kunt bereiken. Dat doe je door omstandigheden te scheppen waarin je verbinding maakt met je I AM:
Je gaat zitten, je stemt je af en dan vraag je iets. Je activeert dat hogere bewustzijn en dat doet wat je vraagt (je moet dus wel goed weten wat je vraagt…). Vervolgens ontspan je en dan stroomt dat hogere bewustzijn door jou heen en leidt jouw denken, voelen en handelen. En zo ga je dingen als vanzelf doen.

En dat vind ik zo mooi aan de I AM. In plaats van dat ik me helemaal een slag in de rondte moet werken, zoals ik vroeger deed, kan ik nu veel meer rusten in vertrouwen. In het vertrouwen dat het juiste door me heen komt en dat ik de juiste dingen zal zeggen en de juiste dingen zal doen.

Street smart spirituality

En dat vind ik werkelijk street smart spirituality. Want het betekent gewoon dat ik me in elke omstandigheid goed kan voelen, wetende dat mijn hogere bewustzijn me altijd zal leiden. En dit gun ik iedereen. Want ik denk dat het voor iedereen een heerlijke ervaring is. En zo creëren we volgens mij met zijn allen een veel betere wereld dan we nu hebben.
Wil je de I AM meditatie uitproberen? Download hieronder de Gratis Actieve Meditatie, die ik de “inlogcode” noem. Deze  inlogcode is al meer dan 10.000 keer beluisterd en helpt je in te loggen op jouw hogere bewustzijn.