de I AM bén jij…

Denk je rot

Die 90% bestaat uit verschillende ‘bewustzijnsniveaus’ waarvan het Denken dat we ons bewust zijn er slechts één van is. Er zijn dus meerdere lagen in ons onderbewustzijn, lagen die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Het geprogrammeerde Denken dat je in je hoofd hoort, heeft bijvoorbeeld als kenmerk dat het chaos en disharmonie veroorzaakt. Dit komt doordat het Denken eigenlijk vol zit met zogenaamde ‘error beliefs’. Overtuigingen die je hebt meegekregen van en door je ouders, leerkrachten, vrienden, situaties etc. Omdat we aangeleerd hebben onze bewuste aandacht vooral op het Denken te hebben, worden we over het algemeen geregeerd door onze gedachten. We geloven ze. We denken dat ze ‘echt’ zijn.

We denken dat ze ‘waar’ zijn. Dat terwijl ze – zoals we hierboven al hebben aangestipt – geprogrammeerd zijn. Het is ‘software’ die je gedownload hebt. Als jouw gedachten alleen maar liefdevol zijn, dan willen we je van harte feliciteren! Maar de kans dat dat zo is, lijkt bijzonder klein. De meeste mensen geven aan dat hun gedachten voor 70 – 80 % negatief zijn. Die gedachten hebben dus nogal een impact op onze perceptie, op onze keuzen, op ons gedrag. Proberen om het Denken VIA het Denken te veranderen, werkt over het algemeen niet. Het niveau van bewustzijn dat het probleem veroorzaakt, is niet in staat het probleem op te lossen, zei Einstein al. En dat lijkt logisch, niet? Dus hoe los je dan jouw problemen op?

I AM the solution

Het niveau van onze I AM – de naam zegt het al – is het niveau van ZIJN. Het is wie jij in werkelijkheid bént onder alles wat jou is aangeleerd te geloven. Dit niveau van bewustzijn kan je nu al ervaren door je erop te leren focussen. Wanneer jij je op de juiste manier focust op jouw ‘I AM’ krijg je onmiddellijk het gevoel wat hierbij hoort: ‘harmonie en innerlijke rust’. Maar het effect van bewust leren werken met jouw ‘I AM’ is vele malen groter dan het nu kunnen ervaren van rust en harmonie.
Dit niveau van bewustzijn heeft namelijk kwaliteiten die ons voorgeprogrammeerde menselijk bewustzijn te boven gaan.

Maar dat betekent niet dat je die kwaliteiten niet kunt inzetten, je moet er alleen mee leren werken. Wanneer je dit leert, krijg je een scala aan nieuwe mogelijkheden tot jouw beschikking. Jouw perceptie van jezelf, jouw mogelijkheden en de wereld zal drastisch ten goede veranderen. Je zult meer begrip krijgen van het Leven, de regels van het ‘spel’ en jouw rol in het Grotere Geheel. Je zult een vorm van zingeving ervaren die tot nu toe wellicht geen deel uitmaakte van jouw leven. En het allermooiste is – volgens ons – dat jij zult ervaren dat jij zelf de Creator bent.

I AM jaartraining

Om op dat niveau van bewustzijn te kunnen functioneren en de ervaringen die je hierdoor zult hebben op de juiste manier te interpreteren, is het fijn als je een kader hebt. Als je het ‘hoe, wat, waarom’ begrijpt. Als je weet wat je tot jouw beschikking hebt. Net zoals je naar school bent gegaan om dingen te leren, zo is ook bewustzijn een studie op zich. Het IS nodig om de juiste informatie tot je te nemen. Om te voorkomen dat je verdwaalt in zweverij of spirituele ‘error beliefs’ (want die zijn er net zo goed). Wij kiezen voor gronding, wij kiezen ervoor om de demonstratie te zijn. Daarom kan je bij ons een gedegen jaartraining volgen.
De I AM jaartraining is er zodat je begeleiding hebt van ervaren trainers, de juiste informatie krijgt (de ‘Waarheid van Zijn’, deze zul je altijd herkennen ook al weet je er niets van), in een groep gelijkgestemden bent die je ondersteunen, tools krijgt die jou in het dagelijks leven kunnen helpen om jouw focus te houden op jouw I AM, ervaringen kunt uitwisselen met jouw groep en vooral alle ins en outs kunt leren van jouw I AM, de volmaaktheid van jouw ZIJN! Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.

Vragen

Heb je een vraag? Mail dan naar support@iamacademy.nl. We beantwoorden jouw mail zo snel mogelijk!