#March for our lives.
In de USA staan steeds meer mensen, vooral jonge scholieren, op tegen ‘gunviolence’.
No more zeggen ze tegen het feit dat wapens vrij te verkrijgen zijn.
No more zeggen ze tegen het feit dat er dagelijks 96 doden zijn door wapengeweld.
No more zeggen ze tegen het feit dat het bijna makkelijker is om een wapen te kopen dan om een rijbewijs te halen.
No more zeggen ze tegen het feit dat het strenger wordt gecontroleerd of een kind pindakaas mee naar school neemt (allergie) dan wie een wapen kan kopen.
NO MORE………..

De tekst gaat hieronder verder

Wat we zien is dat mensen opstaan tegen de krankzinnigheid die we zolang als norm hebben beschouwd.
De krankzinnigheid van onze gedachten en overtuiging dat de wereld een veiligere plek zou zijn als iedereen maar wapens kan kopen.
De krankzinnigheid dat we geloven dat we onszelf en onze kinderen kunnen beschermen wanneer er een wapen in huis is.
Het recht op zelfverdediging maakt dat er meer onschuldige doden vallen dan dat er echt levens gered worden.
In deze gekte zijn we terecht gekomen met elkaar en als je beschouwt dat de wereld buiten ons een expressie is van ons innerlijk dan hebben we iets naar onszelf toe te halen.

Wat bedoel ik daar precies mee? Dat de uiterlijke wereld een expressie is van onze innerlijke wereld?
Energie volgt de aandacht.
In essentie is alles energie. Als we kunnen kijken vanuit dit gegeven dan snap je ook dat wij vanuit dat wat we denken en doen onze werkelijkheid scheppen. Wij zijn scheppers.
Wij zijn creators.

Denk op microniveau. Alles is energie en is voortdurend in beweging. Zelfs de vaste ‘materiele’ dingen zijn niet vast. Ons lichaam is niet vast, op celniveau beweegt alles en vernieuwd alles zich voortdurend.
Hoe zwaarder de trilling hoe vaster de materie. Dat is wat we met onze zintuigen kunnen waarnemen.
Zo hebben onze gedachten ook een trillingsfrequentie. Lichte, makkelijke, vrolijke gedachten geven een goed gevoel. Zwaardere, ingewikkelde, moeilijke gedachten geven een zwaar gevoel.
Probeer maar eens vrolijk te voelen als je alleen maar ‘zware’ gedachten hebt. Dat is bijna onmogelijk. Dat komt omdat alles trilling is. En dan komen we op de Wet van aantrekkingskracht zoals dat jaren geleden in The Secret naar buiten werd gebracht. The law of Attraction.

GunviolenceEen soortgelijke trilling trekt een soortgelijke trilling aan. We zijn als mensen dan ook vaak op zoek naar gelijkgestemden. Het is fijn om mensen om je heen te hebben die jou in je gedachten bevestigen omdat dat eigen voelt. Je reageert op elkaars trilling zonder dat je in de eerste instantie meteen weet hoe en wat iemand denkt. Dat gebeurt automatisch en bij iedereen. Zonder dat je je daar bewust van bent of dat je daar kennis van moet hebben hoe dat werkt.

Als ik dit gegeven relateer met wat er nu in Amerika gaande is t.a.v. gunviolence hoe kan je dat dan zien?
Als alles energie is, dan is dit ook een expressie van een energetische onderstroom. De onderstroom van angst, onveiligheid, wantrouwen, verdeling. Dat is een frequentie die resoneert met het beleid dat we nu zien in de regering.
Ken je de quote, het volk krijgt de leider die het verdient. Dat gaat hier over. 
Dat gaat niet over schuld maar wel over de verantwoordelijkheid durven nemen dat dat wat zich buiten ons toont een expressie is van onze innerlijke leefwereld. Ook een regering of een president.

Om daar iets aan te veranderen hebben we in de eerste instantie naar binnen te gaan en ons af te vragen wat het is in ons waardoor we zoveel ellende buiten ons zien.

Als je je afvraagt, zoals Einstein zei; Is de wereld je vijandig gezind of is de wereld een veilige plaats?
Dan is, wanneer we geloven dat het universum ons vijandig is gezind, het logisch dat dat de frequentie is die we uitsturen en dat de wereld daar een uitdrukking van.

Wat we te doen hebben is voeling te krijgen met deze levensenergie die in essentie Liefde, Harmonie en vrede is. Dat is wie we zijn. Als we hier weer contact mee krijgen dan is dat de trilling die we uitsturen en dan krijgen we een hemel op aarde. En dan worden onze levens daar een uiting van.
No more……………..

Dat kunnen we alleen maar zelf doen en dat is innerlijk werk.
There is no out there out there.