EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Technique en is beter bekend als ‘tappen’. Het is een bijzonder krachtige, helende techniek die gebaseerd is op de oude kunst van acupunctuur in combinatie met de moderne psychologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan NLP.
Bij EFT maak je gebruik van de kracht van woorden om op onbewust niveau blokkades en beperkingen los te laten en er ondersteunende gedachten en overtuigingen voor in de plaats te zetten. Daarnaast tik je met 1 of 2 vingers op bepaalde plekken op je gezicht en torso. Dit ‘tappen’ opent de energiebanen in het lichaam zodat oude blokkades oplossen en nieuwe, ondersteunende overtuigingen in het systeem verankerd worden. 
EFT is een vorm van traumawerk dat veel overeenkomsten heeft met logo synthese, brainspotting en EMDR. Het heeft ook elementen van hypnotherapie in zich. Echter, bij EFT ben je volkomen alert en actief aanwezig tijdens de sessie -een soort wakende hypnotherapie dus!

EFT therapeut

Een EFT sessie kan onder begeleiding van een coach of therapeut worden gedaan maar kan ook heel makkelijk zelf geleerd worden en op elk gewenst moment worden ingezet.

EFT en I AM hebben heel veel met elkaar gemeen. In een EFT sessie ‘tap’ je in op jouw Volmaakte Levensenergie. Je ontvangt de informatie die je nodig hebt om blokkades op te lossen, van jouw Hogere Zelf of jouw Innerlijk weten. Wanneer je kennis hebt over de I AM en je gaat dit toepassen terwijl je EFT gebruikt kunnen oude, beperkende patronen in een oogwenk opgelost worden.

Nieuwsgierig geworden naar de I AM? Doe vrijblijvend onze gratis 5-daagse meditatietraining! 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM