We hebben allemaal relaties. De vraag is: hoe kun je nou het optimale uit elke relatie halen? We hebben het dan over ieder type relatie, als geliefden, zakenrelaties, vrienden, ouder-kindrelatie, etc. Het antwoord: door in contact te komen met I AM en je Hogere Wijsheid om hulp te vragen. In dit artikel leg ik je uit hoe je door iets heel simpels toe te passen tijdens een gesprek, het maximale uit iedere relatie kunt halen. Het is heel eenvoudig, maar je moet er wel iets voor doen.

De tekst gaat hieronder verder:

Leer contact te maken met je Hart

De gouden tip om het maximale uit een relatie te halen: als jij een fantastische relatie wilt met je partner, of zakenrelatie, of wie dan ook, maak dan eerst contact met je Hart. Doe het volgende, voordat je contact maakt met je partner, vriend of vriendin, klant, kind of wie dan ook: ga eens met je aandacht naar jouw Hart. Focus je hierbij niet op het fysieke hart, maar op het borstbeengebied waar het Hartchakra ligt. Adem in, adem uit. En laat nu alles los wat je over deze persoon hebt gehoord, wat je van hem of haar vindt en wat je hebt meegemaakt. Laat alles los wat je ervan weerhoudt om de allerbeste versie van de persoon tegenover je te zien. Zeg nu tegen jezelf: “Ik kies ervoor om het los te laten.” Adem in, adem uit en focus op je Hart. En zeg nu: “IK kwalificeer (ofwel: ik label) dit contact/deze relatie/dit gesprek met de Absolute Volmaaktheid van de IK BEN.” Doe dit een paar minuten voordat je de persoon in kwestie treft. En laat het dan los.

Het resultaat: contact op ander niveau

In de mate waarin je hiervoor open staat, zul je ervaren dat je een ander gesprek hebt en een ander soort contact met de persoon tegenover je. Het gaat meer vanzelf en makkelijker. Waarom? Omdat je alle associaties en gedachten vooraf hebt losgelaten. Dit stelt je in staat om de allerbeste versie van de persoon tegenover je te zien en dat voelt hij of zij. Jij hebt er immers voor gekozen om de volmaaktheid van je gesprekspartner te zien en deze energie ook zodanig uit te zenden. In ieder gesprek is er altijd een zender en ontvanger en als jij hebt uitgezonden de Absolute Volmaaktheid van de ander te willen zien, dan gaat de ontvanger dat aan je laten zien. Gegarandeerd. Dat gaat vanzelf, omdat de ontvanger zich veilig voelt. Zo tref je elkaar op een heel ander niveau, waarop je elkaars allerbeste versie ziet.

Zo maak je dit jouw nieuwe standaard

Stel je eens voor dat dit integreert in je leven, als standaard houding. Waar je ook bent, bij wie je ook bent, dat je bij iedereen de volmaaktheid ziet die hij of zij is. Dan krijg je die ook te zien, van iedereen, van tramchauffeur tot kassière. Het verrijkt je leven en draagt positief bij aan de kwaliteit van je leven. Maar, hoe doe je dat? Door in contact te komen met I AM, via de ochtend meditaties, waarin ik je leer contact te maken met de volmaakte levensenergie van wie JE BENT, I AM.