fbpx

Behandeling voor het helen van het hart.

Hoe kun je de meditatie downloaden?

Je kunt de meditatie beluisteren door op de titel van de meditatie te klikken, of door hem te downloaden, zodat je hem op je eigen computer kunt beluisteren. De downloadknop staat rechtsboven in beeld.

Wil je de prayer zelf uitspreken?

Onderstaand is de tekst van de prayer, als je het fijn vindt deze zelf uit te spreken.

Prayer 153 – Behandeling voor het helen van het hart

Dit is een behandeling voor mezelf, [volledige naam], voor mijn Volmaakte, volledige permanente heling van elke ogenschijnlijke ziekte aan het hart, of beter, nu.
Ik weet en erken nu dat het Goddelijk Zelf de Schepper is van alle levende dingen in het universum. De Energie van het Goddelijk Zelf is pure levenskracht. Ze geeft Leven aan alle dingen, nu en altijd. Ze is Volmaaktheid, overal, nu. Daarom is de schepping van het Goddelijk Zelf in elk opzicht Volmaakt. Het Goddelijk Zelf schept Volmaaktheid in elk wezen, met Volmaakte, zichzelf corrigerende, zelfhelende lichamen. Het Goddelijk Zelf is de Goddelijke arts, de ideale, allerhoogste heler.

IK BEN nu samengevoegd, verenigd en één met het Goddelijk Zelf. Mijn lichaam is de tempel van dit Goddelijk Zelf. Daarom is deze Goddelijke Energie in elke cel aanwezig. IK BEN geschapen naar het evenbeeld van het Goddelijk Zelf. Daarom heb ik het DNA van het Goddelijk Zelf. Mijn lichaam is Volmaakt, voelt Volmaakt en reageert Volmaakt op alle ogenschijnlijke ziekte. De levengevende Energie van mijn Goddelijk Zelf stroomt door elk atoom, elke molecuul en elke cel van mijn lichaam.

Daarom claim ik nu voor mezelf, [volledige naam], mijn Volmaakte, volledige permanente heling van elke ogenschijnlijke ziekte aan het hart, of beter, nu. Ik weet dat mijn lichaam nu is genezen van alle ogenschijnlijke ziektes. Ik sta nu toe dat het Volmaakte zelfcorrigerende mechanisme van mijn Goddelijk Zelf mijn lichaam heelt en de Heelheid en Eenheid van Volmaakte gezondheid herstelt. Ik weet dat de Volmaakte, levengevende pranische energieën nu vrij, zonder weerstand, door mijn subtiele lichaam stromen. Mijn hele bloedsomloop functioneert Volmaakt.

Ik laat nu alle gedachten en emoties los uit mijn mind die – wetend of niet wetend, bewust of onbewust – hebben bijgedragen aan het verschijnen van ziekte aan mijn hart. Mijn mind is nu één met en afgestemd op de Mind van mijn Goddelijk Zelf. Ik laat nu alle negatieve gedachten en emoties los van schuld, spanning, bezorgdheid, stress, verhoogde bloeddruk, druk, angst, pijn, kramp, vernauwing, verdriet, isolatie en eenzaamheid. Deze gedachten en emoties zijn nu allemaal liefdevol geheeld, gezegend, opgeheven, los- en vrijgelaten in het Licht van de Liefde en de Waarheid van mijn Goddelijk Zelf. Ik verwelkom, accepteer en omarm nu krachtige, positieve, mooie, optimistische, nieuwe, creatieve gedachten en gevoelens van vergeving, ontspanning, vrede, kalmte, sereniteit, rust, gezondheid, Goddelijke bloedsomloop, luchtigheid, liefde, gemak, troost, moeiteloosheid, ontwikkeling, vreugde, geluk en vriendschap.

Mijn Goddelijk Zelf heeft de leiding. Ik omarm nu een moeiteloos, gemakkelijk leven vol troost, geleid door mijn Goddelijk Zelf, met Liefde overal om me heen. Ik stel nu mijn hart open voor geliefden en vrienden om me heen. IK BEN vervuld van de Liefdevolle energie van mijn Goddelijk Zelf en IK BEN geheeld.

Ik accepteer nu volledig, in Bewustzijn, mijn Volmaakte, complete, permanente heling van elke ogenschijnlijke ziekte aan het hart, of beter, nu. Ik dank het Goddelijk Zelf nu voor deze heling, wetende dat ze zich op dit moment op Volmaakte wijze openbaart, in Goddelijke orde en timing. Dank U, I AM, en ZO IS HET.

© 2013 Susan Shumsky | © 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest