fbpx

Online Jaartraining – Jaar 1 

Aan tafel met Marjolijn, Lisa en Joyce

De Online Jaartraining bestaat uit veel verschillende elementen. Er zijn niet alleen online live lessen, maar ook ‘e-learning’ lessen in de online leeromgeving, die naast tekst en uitleg ook oefeningen, muziek en filmpjes bevatten. Marjolijn, Lisa en Joyce schuiven in de e-learning regelmatig samen aan voor een ‘tafelgesprek’ over de meest uiteenlopende ‘I AM’ onderwerpen.

Speciaal voor deze mail filmden ze ook zo’n tafelgesprek voor jou. Want hoe kun je nu weten of een jaartraining iets is voor je, als je net ‘I AM-en’ aan het ontdekken bent, door het doen van prayers en meditaties? En wat kun je nou bereiken in een jaar?

Het begint hoe dan ook met een verlangen. Een verlangen om jezelf te bevrijden van disharmonie, van chaos, pijn en lijden en een verlangen om je Ware Zelf te zijn. En meer rust, plezier, ontspanning, vreugde en harmonie te ervaren.

Het Leven zélf is een expressie van de Online Jaartraining. Want het Leven biedt je de hele dag oefenmateriaal. Met andere woorden: je kan direct toepassen wat je leert. Dus de fase van ‘bewust onbekwaam’ kan je achter je laten en je kunt ‘onbewust bekwaam’ worden. In een jaar!

Bekijk hier dit heldere en vooral vrolijke gesprek en ontdek waarom dit – eigenlijk – de training is die je had wíllen doen toen je 20 was:

Onze deelnemers vertellen!
Het woord zegt het al: de Online Jaartraining vindt online plaats. Maar dit betekent niet, dat we geen contact hebben met de deelnemers! De coaches zijn dagelijks bereikbaar in het online forum én er is regelmatig mail-, telefoon- of ander contact tussen de deelnemers en het I AM Academy team. We vinden het namelijk leuk om onze deelnemers persoonlijk te spreken.

Ook hebben we interviewdagen op locatie met deelnemers. Bekijk hier een paar korte, mooie reacties op de Online Jaartraining van een aantal van hen:

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje via contact@iamacademy.nl of bel ons! We spreken je graag. Ons telefoonnummer is 020-2443230.

De Online Jaartraining 1 start op 23 maart. Je kunt je nog steeds inschrijven via deze link: KLIK HIER.

Pin It on Pinterest